Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 napos céges kirándulás, ti mit szólnátok? (27/l)
2 éve vagyunk együtt a barátommal. Közölte tegnap, hogy két múlva kötelezően el kell mennie 4 napra piálni a kollégáival a tengerpartra. Hozzáteszem a párom elég jól néz ki és sok nyomulós nővel van körbevéve, akik kihívó ruhában rohangálnak.
Tudom milyen a párom részegen, hát elég közvetlen, ezek meg gátlástalanul nyomulnak.
Én ennek nem örülök, már csak azért sem mert együtt meg nagyon rég voltunk valahol kikapcsolódni, ezekkel a lányokkal meg elmegy, akik rohadt erőszakosan tudnak nyomulni, persze mennek a fiúkollégák is és ő ezzel jön, hogy végre a fiúkkal is tud kicsit lenni...
Csak egy példa a nyomulásra, csak, hogy értsétek:
Egyik este felhívta az egyik és a párom felvette előttem a telefont kihangosítva, hogy ő sütött neki "rizses husit" és holnap beviszi neki, hihihi.
Na ekkor kivettem a párom kezéből a telefont és érdeklődtem, hogy nekem nem sütöttél semmit?
Akkor lerakta a csaj.
Na, hát ilyenekkel van körülvéve és az én habitusommal nagyon nehéz volt megállni eddig is, hogy ne keverjek le nekik egyet.
Nektek beleférne elengedni egy 4 napos tivornyára a párotokat ezekkel?
Egy évben kétszer van 1-2 éjszakás csapatépítőnk, a férjemnek is. Mégcsak a nemek arányát sem szoktam megkérdezni, mert nem érdekel, őt sem. 7 éve járunk ilyenekre és még egyszer sem d*gtam ott senkivel, mert részemről ez nem erről szól, mellesleg másoknál sem láttam nagy összemelegedéseket. Az meg, hogy kötelező lenne, egyenesen nevetséges...
Ellenben nekem rém fura, hogy azon nem vagy kiakadva, hogy ezekkel a csajokkal tölt napi 8 órát gondolom heti 5-ször, ellenben csapatépíteni nehogy már elmenjenek... Nem gondolod, hogyha megakarna csalni, akkor megtehetné bármikor máskor is?
Ha gondom lenne egy céges csapatépítővel, ott magunkban, vagyis a kapcsolatunkban keresném a hibát, nem a "nyomulós kolleginákban". Tudod... csak azt lehet vinni, aki engedi.
#22 fején találta a szöget.
Ha valaki félre akar dugni, ahhoz nem kell külön rendezvény.
Első munkahelyemen volt kötelező 3 napos kirándulás. Szóval van ilyen. És felmentést is csak alapos indokkal lehetett róla kérni.
Az mondjuk más kérdés, hogy én ahogy már leírtam, ilyen munkahelyen nem sokáig lennék. Nekem a magánéletem és a szabadidőm az szent. Az a napi 8 óra, amiért a fizetésemet kapom, meg amit még önként rááldozok, az a munkahelyé. Onnantól viszont én döntöm el, hogy kivel, és hol akarok lenni. Én döntöm el, hogy egyáltalán el akarok-e utazni valahová. Ahol ez a szabadság nincs meg, az nem nekem való munkahely.
Tudom, hogy a megcsalásnak vannak szintjei, de.... az, hogy csinál neki kaját, az hol számít bele?:D
Házas férfi vagyok. Volt, hogy egy kollégám csinált nekem sütit, mert segítettem neki a munkában. És? Nem járunk, nem flörtölünk, nem incselkedünk, meg semmi. Kedveljük egymást? Igen. De ha ebbe valami gyökér többet lát bele, az az ő hülyesége.
Az meg, hgoy te ilyen szinten nem bízol a pasidban... hát.. vagy verd láncra a szó szoros értelmében, vagy hagyd ott, mert úgysem fogod bírni mellette. Konkrétan rontod az életminőségét ezzel az ocsmány kontrollmániával. Toxikus vagy.
Pedig van. Én csak egy kis p...csa magyar cégnél dolgozok (nem multinál), de igencsak meg kellett magyaráznom és bizonyítanom, hogy az egyetemen (amit levelezőn végzek) vizsgám lesz annak a 4 napnak az egyikén, amikor kötelező horvátországi céges csapatépítő lesz. Nagggyon nehezen fogadta el a főnökség, utána hallgattam érte fél évig.
#26:
Oké hogy nálad így történt, de azért ne csinálj már úgy mintha az ellenkezője nem lehetne igaz! A legtöbb megcsalás munkahelyen történik, mert az emberek ott töltik el az életük nagy részét.
Te nem csaltad meg a párod, de az nem azt jelenti, hogy más sem teszi meg.
Nyilván nem gyanakodna a kérdező ha nem lenne rá oka, vagy nem lennének olyan jelek amik nem nevezhetők normálisnak.
Az ilyen "rizses husi" sütő, vihorászó kolléganőt kevesen díjaznák, akár volt köztük valami akár nem (ha még nem, akkor ebből szokott kialakulni a megcsalás azoknál akik fogékonyak erre).
28, ne feltételezzük azt, hogy nem csalta meg, mert meg is csalhatta.
Én meg azt mondom, ne feltételezzük, hogy megcsalta, ha az is lehet, hgoy nem csalta meg.
Ugyanaz a logika, a kérdés, hogy mennyire vagy rosszindulatú. A jelenlegi jogrendszer az ártatlanság vélelmét vallja.
Amit viszont nem kell feltételeznünk mert tudjuk jól: a kérdező toxikusan kontrollmániás. Egy ilyentől én kolleginák nélkül is rohadt gyorsan menekülnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!