Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 napos céges kirándulás, ti mit szólnátok? (27/l)
2 éve vagyunk együtt a barátommal. Közölte tegnap, hogy két múlva kötelezően el kell mennie 4 napra piálni a kollégáival a tengerpartra. Hozzáteszem a párom elég jól néz ki és sok nyomulós nővel van körbevéve, akik kihívó ruhában rohangálnak.
Tudom milyen a párom részegen, hát elég közvetlen, ezek meg gátlástalanul nyomulnak.
Én ennek nem örülök, már csak azért sem mert együtt meg nagyon rég voltunk valahol kikapcsolódni, ezekkel a lányokkal meg elmegy, akik rohadt erőszakosan tudnak nyomulni, persze mennek a fiúkollégák is és ő ezzel jön, hogy végre a fiúkkal is tud kicsit lenni...
Csak egy példa a nyomulásra, csak, hogy értsétek:
Egyik este felhívta az egyik és a párom felvette előttem a telefont kihangosítva, hogy ő sütött neki "rizses husit" és holnap beviszi neki, hihihi.
Na ekkor kivettem a párom kezéből a telefont és érdeklődtem, hogy nekem nem sütöttél semmit?
Akkor lerakta a csaj.
Na, hát ilyenekkel van körülvéve és az én habitusommal nagyon nehéz volt megállni eddig is, hogy ne keverjek le nekik egyet.
Nektek beleférne elengedni egy 4 napos tivornyára a párotokat ezekkel?
40es, akkor biztos velem sem történt ilyen, meg kollégáimmal sem, csak mert te megmondtad, hogy ilyen nincs.
Oké, a hívást aláírom, az fura, a mai világban csak simán dobnak egy üzenetet Messengeren, de igazából kinek mi, én is ismerek olyat, aki utál írogatni és inkább telefonálgat minden rövid mondanivaló miatt.
A valóságt nem hatja meg, hogy te mit tartasz létezőnek.
Nálunk nem divat, hogy hazudunk egymásnak, így én nem tudom, milyen az, amikor a másik nem mond igazat.
Egyébként akkor hogy lehet, hogy rengeteg ember nem bukik le, ha annyira egyszerű dolog megmondani a másikról, hogy hazudik e? Jó tudom, te megmondod, de nem mindenki érzi/látja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!