Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 napos céges kirándulás, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 napos céges kirándulás, ti mit szólnátok? (27/l)

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a barátommal. Közölte tegnap, hogy két múlva kötelezően el kell mennie 4 napra piálni a kollégáival a tengerpartra. Hozzáteszem a párom elég jól néz ki és sok nyomulós nővel van körbevéve, akik kihívó ruhában rohangálnak.

Tudom milyen a párom részegen, hát elég közvetlen, ezek meg gátlástalanul nyomulnak.

Én ennek nem örülök, már csak azért sem mert együtt meg nagyon rég voltunk valahol kikapcsolódni, ezekkel a lányokkal meg elmegy, akik rohadt erőszakosan tudnak nyomulni, persze mennek a fiúkollégák is és ő ezzel jön, hogy végre a fiúkkal is tud kicsit lenni...

Csak egy példa a nyomulásra, csak, hogy értsétek:

Egyik este felhívta az egyik és a párom felvette előttem a telefont kihangosítva, hogy ő sütött neki "rizses husit" és holnap beviszi neki, hihihi.

Na ekkor kivettem a párom kezéből a telefont és érdeklődtem, hogy nekem nem sütöttél semmit?

Akkor lerakta a csaj.

Na, hát ilyenekkel van körülvéve és az én habitusommal nagyon nehéz volt megállni eddig is, hogy ne keverjek le nekik egyet.

Nektek beleférne elengedni egy 4 napos tivornyára a párotokat ezekkel?

2023. máj. 15. 12:40
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
34%

40es, akkor biztos velem sem történt ilyen, meg kollégáimmal sem, csak mert te megmondtad, hogy ilyen nincs.

Oké, a hívást aláírom, az fura, a mai világban csak simán dobnak egy üzenetet Messengeren, de igazából kinek mi, én is ismerek olyat, aki utál írogatni és inkább telefonálgat minden rövid mondanivaló miatt.

A valóságt nem hatja meg, hogy te mit tartasz létezőnek.

2023. máj. 16. 00:06
 42/45 anonim ***** válasza:
29%
Ha nekem ilyen párom lenne, inkább adnék pénzt a főnöknek, hogy ne a horvát vagy a román, hanem a mexikói tengerpartra menjünk céges bulira...
2023. máj. 16. 06:47
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem divat, hogy hazudunk egymásnak, így én nem tudom, milyen az, amikor a másik nem mond igazat.

Egyébként akkor hogy lehet, hogy rengeteg ember nem bukik le, ha annyira egyszerű dolog megmondani a másikról, hogy hazudik e? Jó tudom, te megmondod, de nem mindenki érzi/látja.

2023. máj. 16. 07:39
 44/45 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk sokáig bevett szokás volt, hogy főzünk egymásra. Főleg egy férfi kollégámmal, de néha egy kollegina is beszállt. Egyszerűen rájöttünk mennyivel könnyebb, ha nem kell mindig mindenkinek külön főzni és/vagy utána három napig enni ugyanazt. Bár vihogó telefonhivás ebből azért ritkán volt és hátsószándék sem volt mögötte... Még most is előfordul néha, itthon a férjemnek simán megmondom, hogy ma nem viszek kaját, mert Balázs este nem tudom mit főzött és én két hete mondogatom neki, hogy de ennék már végre... Simán lehet ez is egy ilyen szitu, nem kell minden mögé rosszat látni, de azért mélyen vizsgálódni kezdenék, hogy mi vezetett oda, hogy ennyire ne bízzak meg a férjemben.
2023. máj. 16. 08:51
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
De nem is férj és felesleg. Szerintem ha ilyen jelek vannak teljesen normális, hogy ne bízom meg a masikban. Csak nem értem, hogy akkor minek tartják fenn ezt a látszat kapcsolatot.
2023. máj. 16. 09:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!