Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek se normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek se normális hogy a barátnőmmel még mindig nem volt szex, pedig már több mint két éve együtt vagyunk?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat csókolózunk összebújunk kézenfogva járunk mindig keres, mondja mennyire szeret...stb. de mindig mikor a szexre menne a dolog csak mondja hogy még nem érzi készen erre magát...én 37 éves vagyok ő 33... mi lehet az oka?
2023. máj. 13. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Hívő vagy mi a faxom?
2023. máj. 14. 06:16
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem is kapcsolat. Én biztos nem szenvedtetném magam egy ikyen partnerrel.
2023. máj. 14. 07:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a válaszolókkal, itt vmi gebasz van. Vagy aszex, vagy vmi komoly trauma (pl. nemi erőszak) állhat mögötte, esetleg betegesen szégyell valamit a testén stb. Lehet szűz is, de abban az esetben tuti, hogy vmi van még a háttérben. Jól értem, hogy még petting se nagyon volt? Bár azzal együtt is nagyon karcsú lenne. Az előéletéről tudsz valamit, kapcsolatai voltak? Én már rég megtettem volna, de mindenképp kérdezz rá, mi a baj pontosan, amennyiben nem akarsz még éveket így eltölteni, hogy még csak azt se tudod, mi van.
2023. máj. 14. 09:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk 2-3 hónap után már bőven rá kellet volna kérdezni.. lehet leszbikus csak bizonyos okokból kell neki a látszat kapcsolat.
2023. máj. 14. 12:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha kezdeményeznél? AMúgy két hónap után kidobtam volna, mert nem 14 éves tinik vagyunk, hogy ilyennel bohóckodjunk.
2023. máj. 22. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!