Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féléve együtt vagyunk barátnőmmel, normális ez a dolog? (bővebben lent)
Szakított az exével féléve, amikor összejöttünk. Azóta nem is nagyon tartották a kapcsolatot tudomásom szerint, meg eleve nem volt egy komoly dolog köztük (1-2 hónap).
Most viszont újabban eléggé elbeszélgetnek, hiába mondtam a bnőmnek, hogy ne beszéljenek. Erre fel kijelentette, hogy nem tudja már mit érez, és nem tette magát túl rajta, emiatt fellángolt iránta.
Ez mennyire normális? Ő hagyta ott őt anno és engem választott, ezért lep meg a dolog.
Mármint fél éve.
Nem, nem normális, de te is tudhattad volna hogy zűrös a csaj ha miattad otthagy mást, ez van.
Hát ha "fellángolt" viszont veled akar lenni, akkor az a minimum hogy nem beszél a sráccal...Döntse el mit akar, vagy addig ne legyen veled....
Nem is értem, mi itt még a kérdés.... dobd ki, ha "fellángolt" és mással cseveg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!