Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féléve együtt vagyunk barátnőmmel, normális ez a dolog? (bővebben lent)
Szakított az exével féléve, amikor összejöttünk. Azóta nem is nagyon tartották a kapcsolatot tudomásom szerint, meg eleve nem volt egy komoly dolog köztük (1-2 hónap).
Most viszont újabban eléggé elbeszélgetnek, hiába mondtam a bnőmnek, hogy ne beszéljenek. Erre fel kijelentette, hogy nem tudja már mit érez, és nem tette magát túl rajta, emiatt fellángolt iránta.
Ez mennyire normális? Ő hagyta ott őt anno és engem választott, ezért lep meg a dolog.
nézd gondold végig eddig mi történt köztetek,
nem tudja mit érez!! hát az biztos már nem lenne a lakásban
ha beszélget vele, nem Veled foglalkozik, akkor sajnálom, de nekem ez nem jönne be, megtiltani nem tudod neki, inkább keressél olyat aki valóban Téged szeret, N
Nincs bizonyíték jáááááj.....
Jó neki, hogy veled lakhat, és egy ilyen kényelmes helyzetet nem olyan könnyű eldobnia.... Majd csak ha biztos lesz benne, hogy neki az exe kell.... Addig is, neked kell eldobnod, ha akarod......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!