Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féléve együtt vagyunk barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féléve együtt vagyunk barátnőmmel, normális ez a dolog? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szakított az exével féléve, amikor összejöttünk. Azóta nem is nagyon tartották a kapcsolatot tudomásom szerint, meg eleve nem volt egy komoly dolog köztük (1-2 hónap).

Most viszont újabban eléggé elbeszélgetnek, hiába mondtam a bnőmnek, hogy ne beszéljenek. Erre fel kijelentette, hogy nem tudja már mit érez, és nem tette magát túl rajta, emiatt fellángolt iránta.

Ez mennyire normális? Ő hagyta ott őt anno és engem választott, ezért lep meg a dolog.

2013. júl. 4. 13:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

nézd gondold végig eddig mi történt köztetek,

nem tudja mit érez!! hát az biztos már nem lenne a lakásban

ha beszélget vele, nem Veled foglalkozik, akkor sajnálom, de nekem ez nem jönne be, megtiltani nem tudod neki, inkább keressél olyat aki valóban Téged szeret, N

2013. júl. 4. 13:32
 12/25 anonim ***** válasza:
Nyomatékosítsd, hogy azt szeretnéd, ha döntene. Ha téged választ, akkor pedig ne pofázzon az exével.
2013. júl. 4. 13:32
 13/25 anonim ***** válasza:
beszélni beszélhetnek, de az a baj inkább, h a barátnőd nem tudja, h mit érez....
2013. júl. 4. 13:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Aha és ha engem választ? Mi a biztosíték rá, hogy szeret-e egyáltalán vagy nem fog később másfelé kacsingatni?
2013. júl. 4. 13:37
 15/25 A kérdező kommentje:
Én még nem voltam ilyen helyzetben úgyhogy nem tudom, hogy mennyire általános az, ha valaki félév után elbizonytalanodik. :S
2013. júl. 4. 13:40
 16/25 anonim ***** válasza:
erre sosincs bizonyiték.. meg bevált recept sem....
2013. júl. 4. 13:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök jó, hogy őszinte a csaj! Megadja a lehetőséget, hogy izgalmasabbá, szenvedélyesebbé tedd a kapcsolatotokat, hoyg megbizonyosodjon, Te kellesz neki. Normális, hogy bizonytalan fél év után, és örülj, hogy elmondta! Ez a csaj azt is el fogja mondani, ha már nem akar veled lenni!
2013. júl. 4. 14:09
 18/25 anonim ***** válasza:

Nincs bizonyíték jáááááj.....

Jó neki, hogy veled lakhat, és egy ilyen kényelmes helyzetet nem olyan könnyű eldobnia.... Majd csak ha biztos lesz benne, hogy neki az exe kell.... Addig is, neked kell eldobnod, ha akarod......

2013. júl. 4. 15:03
 19/25 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek a helyemben? Nem olyan könnyű nekem se szakítani vele, mert én szeretem.
2013. júl. 4. 15:07
 20/25 A kérdező kommentje:
Elég sokat veszekszünk mióta együtt vagyunk, nem lehet hogy emiatt érez így?
2013. júl. 4. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!