Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyanok akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akinek a párja nem akar elköteleződni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jó lenne olyanokkal beszélgetni, akinek a párja hasonlóképpen nem akar elköteleződni, nem tervez, stb.

Engem ez megvisel és kíváncsi vagyok, ha van itt ilyen személy, hogy lépett túl ezen.

A párom 27 éves és 5éve tart a kapcsolatunk, amiből már fél lábbal kint vagyok, mert az utóbbi időben rengeteg olyan dolgot tett, amivel nagyon megbántott, de én mégis nagyon szeretem.

Tegnap azonban leültem vele beszélgetni (még nem lakunk együtt) és megkérdeztem mik a tervei a jövőre nézve és azt felelte nem akar elköteleződni. Ő az a típus, aki inkább a barátaival lóg hétvégente, buli, olyan részegre issza magát, hogy másnap fel sem kel stb.

A szüleitől is nagyon függ a kora ellenére, mindig az van amit anyu mond neki és hát ki gondolta volna, utál engem😅

Ha bánt valami a kapcsolatunkban, akkor azt mindig higgadtan közlöm vele, hogy beszéljük meg miért tett, úgy ahogy tette és ha tudja, hogy hibás vagy nem akarja beismerni, hogy igen ez csúnya dolog volt akkor elkezd támadni, csúnyán beszélni velem és eléri, hogy én kérjek bocsánatot. Annyira szokott ez fájni nekem..

3 évvel ezelőtt megcsalt, megbeszéltük, de az a pici tüske azóta is bennem van, hisz ha nem jövök rá, nem mondja el.

Instagramon folyamatosan idegen nőket lájkol, követ amiért nem szóltam, de amikor megláttam, hogy már másodjára követi be azt a csajt akivel előttem kavart, megkérdeztem miért kíváncsi rá, mire ő nagyon csúnyán kiabálni kezdett, hogy féltékenykedek a semmire. Sosem jön velem sehova, sosem hív magával sehova.

Szeretnék vele tényleg szakítani de mindig ott él bennem a remény, hogy talán most jobb lesz.. nektek mik a tapasztalatok?:(

#hosszutavukapcsolat
2023. máj. 12. 22:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen...a remény. Folyton ugyan az van, de te mégis más eredményre számítasz. Ez butaság. Hidd el, valaki olyan vár rád, akivel jól megértitek egymást. Hagy el ezt a hapsit, fejletlen. Amúgy is jobb egyedül, mint egy bolonddal.
2023. máj. 12. 23:52
 12/25 A kérdező kommentje:
10-es örülök, hogy rátalált a boldogság! Legyetek azok nagyon sokáig😊
2023. máj. 12. 23:55
 13/25 A kérdező kommentje:

11-es bocsiiii, de az utolsó mondatodról ez a vidi jutott eszembe😂 egyébként igazad van

[link]

2023. máj. 12. 23:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szoval

-megcsalt es meg buntudata sincs emiatt

-folyamatosan idegen noket nezeget es teged allit be hibasnak

-nem akar elkotelezodni, helyette bebaszik minden hetvegen

-5 ev alatt ossze sem koltoztetek

-allandoan ugy forgatja a beszelgetest, hogy te erezd magad rosszul es kerj tole bocsanatot, holott o volt fereg

Kerdezem en, mi szeretnivalo van benne? Nekem felfordult tole a gyomrom igy latatlanban is. Illetve a masik, lehet, hogy te ragaszkodsz hozza, de ide a rozsdas bokot, hogy neki csak egy biodiszlet vagy. Akit szeretunk, azzal nem banunk mosogatorongykent, mint ahogy o banik veled. Huszoneves vagy, fiatal, boven tudsz meg nala millioszor jobbat talalni, aki nem ilyen fasz.

2023. máj. 13. 00:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Leírás alapján csak dugópajti vagy, akit megcsal, nem akar semmi komolyat (ki is jelenti barátai sokkal fontosabbak), egyáltalán nem tisztel. Értem én, hogy szereted a külsejét mert jól néz ki, de biztosan megéri? Nincs más férfi, aki tetszik?
2023. máj. 13. 07:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tudod 3 dolog jutott eszembe!

1. teljesen más az igényetek a kapcsolatot nézve!

2.nem tisztel!

3. önző!

Te sokkal több vagy nála, komolyabb, céljaid vannak.

Vártam 4 évig egyszer valakire, hogy változzon. Nagy tanulópénz volt… nem változnak! Ezek olyan dolgok amiken ők nem változtatnak, mert nekik így a jó. Na meg ilyenek.

Csúnyán beszél? Ne engedd, az nem oké!

Aki szeret az nem bánt!

Ne pazarold el az éveidet egy ilyenre!

Hidd el ettől sokkal jobb férfit érdemelsz! És van is hidd el!

2023. máj. 13. 07:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
A párod szinte az összes red flaget magán hordozza, 0:11 felsorolta, én még hozzáteszem, hogy anyuci irányítja.
2023. máj. 13. 08:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes lenne elgondolkodni a szakításon.

Sokadjára sem képes változni a párod, sok jóra nem számíthatsz..

2023. máj. 13. 08:36
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megerősítettetek abban a döntésben, amit már rég tudtam, hogy megkéne hoznom!:(

Mostmár jobban elhiszem, hogy nem csak szerintem tiszteletlen a viselkedése és hiába várok a csodára..

2023. máj. 13. 08:43
 20/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Elég egyértelműen elmondta, hogy fontosabbak neki a haverjai meg hogy beb-szcsizzon, mint te. Mi a kérdés?
2023. máj. 13. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!