Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tud elköteleződni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud elköteleződni de elhagyni sem akar?

Figyelt kérdés

Nem hiszem hogy sok értelme van így.

Én el tudnék köteleződni.

Szeretjük egymást. De ő még nem tart azon a szinten az eleteben. De nem is akar még elengedni.

Azt mondta el tudja velem kepzelni az eletet de még nem tudna elkotelezodni rogton at elso kapcsolatnal.

Érdemes így folytatni vagy csak időpocsékolás? 3 éve vagyunk együtt. Az agyam azt mondja hogy engedjem el de a szívem nagyon húz hozzá. Talán még meg kéne tenni míg tudok józanul gondolkodni, nem később amikor már egyre jobban kötődsz.

De bennem van az is hogy ha maradnék akkor megváltozna a gondolkodása, de ez szerintem csak önámítás. Valaki segítsen. Össze vagyok törve.

2022. febr. 28. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
De, majd elhagy, ha jön a lehetőség. Hagyd a faxba az ilyet.
2022. febr. 28. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

7-10 évek egyutt aztán egy másikat elvesz fél éven belül. Annyira sanszos. Vagy azzal is ep lesz 7 éveket.

Én is ezzel szívok.

2022. febr. 28. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Ha 20 körül, akkor erre nagyon ráértek. Ha ő arra hivatkozik, hogy az első kapcsolatában nem is akar, akkor ideje szakítani, hiszen ezzel azt mondja, hogy ha lesz más lépni fog, ezt felesleges megvárni.
2022. febr. 28. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Első kapcsolatok nem is szoktak sajnos örökre szólni.

2022. febr. 28. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Figyelj,kb emiatt szakítottam én is az első barátommal. Elkezdett más nőkre vágyni, elmondta nekem. Nyilván repítettem, tégy így te is. Aki már most nem érzi magát jól az elköteleződésben, szeretnél vállalni vele éveket? Bizonytalanságban élni ? Bármikor jönne új nő/férfi, lecserélne. Ne várd meg. Én se vártam, azóta is nyugodt a lelkem habár a tudat mai napig fáj
2022. febr. 28. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Magyarul jó az a heti pár alkalom, amit az ágyában töltesz, de ennyi.
2022. febr. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!