Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud elköteleződni de elhagyni sem akar?
Nem hiszem hogy sok értelme van így.
Én el tudnék köteleződni.
Szeretjük egymást. De ő még nem tart azon a szinten az eleteben. De nem is akar még elengedni.
Azt mondta el tudja velem kepzelni az eletet de még nem tudna elkotelezodni rogton at elso kapcsolatnal.
Érdemes így folytatni vagy csak időpocsékolás? 3 éve vagyunk együtt. Az agyam azt mondja hogy engedjem el de a szívem nagyon húz hozzá. Talán még meg kéne tenni míg tudok józanul gondolkodni, nem később amikor már egyre jobban kötődsz.
De bennem van az is hogy ha maradnék akkor megváltozna a gondolkodása, de ez szerintem csak önámítás. Valaki segítsen. Össze vagyok törve.
7-10 évek egyutt aztán egy másikat elvesz fél éven belül. Annyira sanszos. Vagy azzal is ep lesz 7 éveket.
Én is ezzel szívok.
Hány évesek vagytok?
Első kapcsolatok nem is szoktak sajnos örökre szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!