Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akarja,hogy kondiba járjak?
Figyelt kérdés
Én mindig is kicsit izmos akartam lenni, de most lett egy 100+ kg os barátom és ő szereti a husimat és így nem akarja,h izmos legyek mert h az undi.
Mit tegyek, mit mondjak neki, h engedjen?
2023. máj. 11. 21:26
21/26 anonim válasza:
Nem biztos, hogy feltekeny csak azt hiszi hogy elferfiasodsz majd, rákattansz a témára és nagyobb izmaid e lesznek k mint neki. Akármit mondtok erre is rá lehet függeni, mint a plasztikaztatasra, tetkókra, fogyásra stb.
22/26 anonim válasza:
Talán tart tőle hogy jobb alakod elérése után valaki elcsábít tőle?
23/26 anonim válasza:
Itt neked kell eldöntened, hogy neked a kondizás fontosabb, vagy hogy tetssz a párodnak - mert akármennyire "jaj, a másikat úgy kell szeretnem, ahogy épp van x percben", azért a külső vonzalom is szerves része a szerelemnek... és ha neki nem tetszel izmosan, akkor nem tetszel neki izmosan.
24/26 anonim válasza:
Annyira vicces, ahogy itt sokan azt vizionálják, hogy egy kis kondizástól majd úgy fog rögtön kinézni, mint Schwarzeneggel szoknyában... Rendszeres edzés, és nem löttyedt, folyós puhácska lesz, hanem feszes és formás, javul az állóképessége és a közérzete.Ettől kell annyira félteni? Szerintem inkább a 100+-os barátocska félti a pozícióját, hogy lecsapják a zsíros kezéről...
25/26 anonim válasza:
24: de nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése... van, akinek a puha, plötyi tetszik, és ami neked egészséges, már az nem vonzó neki.
26/26 A kérdező kommentje:
Na igen pl nekem is tetszik a husásiga és a vekony vagy a pici pocakos sracok meg nem tetszsnek. De attól en még elengedtem kondizni (még hozzá mással) de feladta mindig nagyon hamar
2023. máj. 13. 13:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!