Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akarja,hogy kondiba járjak?
Figyelt kérdés
Én mindig is kicsit izmos akartam lenni, de most lett egy 100+ kg os barátom és ő szereti a husimat és így nem akarja,h izmos legyek mert h az undi.
Mit tegyek, mit mondjak neki, h engedjen?
2023. máj. 11. 21:26
11/26 anonim válasza:
Ha csak kardiozol akkor szep fitnes alakad lessz , ha nehez sulyokkal edzel hoaszu tavon akkor tomor tomzsi izmaid lesznek, szerintem csak kardioz , es max nagyon konnyu sulyokkal edz.
13/26 anonim válasza:
Nem a kölyke vagy, hogy engedélyezzen bármit. Ha eszed van, azt csinálsz amit te akarsz. Ha emiatt balhézik, én ki is dobnám.
14/26 anonim válasza:
NE hidd, hogy némi edzéstől azt vizionálja, hogy testépítő leszel, mert azért az marhára nem így működik...NEm miattad, hanem maga miatt nem akarja hogy edzőterembe járj, mert akkor jobban fogsz kinézni, többen felfigyelnek rád, más társaságba (is) kerülsz, és nagyobb lesz a kontraszt közöttetek, esetleg versenytársa akad. Persze, hogy jobban szereti a husidat, minthogy ő is egy kicsit lejjebb adjon az elhízottságából...
15/26 anonim válasza:
Vannak emberek, fóleg akik sosem jartak edzóterembe, akik ha meghaljak edzeni jar valaki, hip hop par honap es Schwarzenegger kinezetű izomtorony lesz.
16/26 anonim válasza:
Nos, első körben én biztos nem tiltanám meg, hogy kondiba járj. De inkább nőies legyél, mint izmos...
Az ilyen ifalökhárítóra gyúrt nőkre tényleg mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szépek lennének.
17/26 A kérdező kommentje:
Ja amugy én alapvetően nem vagyok kövér mert 155 cm vagyok 50 kg val. Csak mégis csak tetszik az az élet sílus amit az edzősök képviselnek
2023. máj. 12. 09:21
18/26 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mi célod van vele, a te dolgod, de ha a kinézted, meg az egészséges életmód kapcsán akar korlátozni (mert akkor mégnagyobb lesz a szakadék közöttetek), ahhoz semmi joga. Egyébként sincs joga korlátozni, hogy milyen hobbit gyakorolsz, pláne, ha abból csak előnyöd származik! Egy kis mozgás, sport mindenkinek jót tesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!