Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete nem beszél velem esténként a párom, mert szte sokszor hívogatom. Fog ez változni, ha mondjuk kevesebbszer hívnám?
Wz olyan lehet neki mint engem hogy mamám állandóan hívogat ilyen semmitmondó tartalmakkal és azt is ismételgeti és alig lehet letenni.
Már engem is idegesít.
Soha nem hív vissza, soha.
Akkor talán le kellene vonni a következtetést, hogy nem akar tőled semmit, és nem zaklatni ennek ellenére.
Fontos információ lenne,mióta vagytok együtt,mi alapján gondolod őt a párodnak,egy munkahelyen dolgoztok-e és ha igen,mennyire egy területen, stb.Illetve,hogy mióta viselkedik így,vagy szerinted milyen okból kifolyólag.Voltak-e köztetek konfliktusok?
Egyébként az sem mindegy,hogy soron dolgozik,irodista,futár, stb.Hiszen a sori dolgozóknak nagyon kötött az idejük,a szabadságuk korlátozott,a vezetők vagy irodai dolgozók tárgyalnak,leveleket írnak,bejárásokat tartanak,a futárok,postások mennek egyik helyről a másikra,aztán ne beszéljünk a vendéglátásról,kereskedelemről például...Vagy fegyveres erőkről.
Szóval,napközben a telepőrön kívül senki sem ér rá telefont nyomkodni szerintem,illetve nincs kapacitása lelki drámákkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!