Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet összefüggés a terhességemmel?
Mióta babát várok (nekem első, férjemnek nem), férjem nagyon megváltozott. Korábban mindig sokat mentünk programokra, meccsekre, koncertekre, stb. Aztán én nem mehettem, feküdnöm kellett és még többet eljárt, jobban rákapott. Közben elkezdett sportolni, eddig lustább volt, múltkor már arról beszélt, hogy kondizni is megy...
Nem zavar, hogy megy, menjen, azért nem kell itthon maradni, mert én nem mehetek. Az a fura, hogy többet megy, és most ami rosszul esett, hogy már mehetek, megbeszéltünk jövő hétre egy koncertet, de kiderült, hogy meccs lesz, és inkább a barátjával megy a meccsre, de menjek mással koncertre, tud hozni vinni...
Egy 40 éves emberről beszélünk, nem olyan fiatal már, és van gyereke.. Szóval nem értem, mi lehet ez most?!
A társaságot ismerem, akikkel, vagy azok közül vkivel megy, sokszor a lányát is viszi, szóval nem csaj van a dologban.
Mi ez a viselkedés?
Úszni egyedül megy, de mindig van nyoma. Persze, be lehet vízezni a cuccokat kamura, jegyet is lehet venni álcának kártyával, de ha fürdőbe megy, karszalag is van. Mindig hív közben, és mesél. Mennyit úszott, kivel mit beszélt, stb.
Nem azt mondom, hogy nem lehet ezt így összehozni, de nem ilyen alapos ember, nem tud ennyi minden részletre odafigyelni.
Szex le volt tiltva, 1x voltunk együtt azóta, h lehet, viszont bármikor jött, nem utasítottam el egyéb kéréseit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!