Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet összefüggés a terhessége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet összefüggés a terhességemmel?

Figyelt kérdés

Mióta babát várok (nekem első, férjemnek nem), férjem nagyon megváltozott. Korábban mindig sokat mentünk programokra, meccsekre, koncertekre, stb. Aztán én nem mehettem, feküdnöm kellett és még többet eljárt, jobban rákapott. Közben elkezdett sportolni, eddig lustább volt, múltkor már arról beszélt, hogy kondizni is megy...

Nem zavar, hogy megy, menjen, azért nem kell itthon maradni, mert én nem mehetek. Az a fura, hogy többet megy, és most ami rosszul esett, hogy már mehetek, megbeszéltünk jövő hétre egy koncertet, de kiderült, hogy meccs lesz, és inkább a barátjával megy a meccsre, de menjek mással koncertre, tud hozni vinni...

Egy 40 éves emberről beszélünk, nem olyan fiatal már, és van gyereke.. Szóval nem értem, mi lehet ez most?!

A társaságot ismerem, akikkel, vagy azok közül vkivel megy, sokszor a lányát is viszi, szóval nem csaj van a dologban.

Mi ez a viselkedés?

2023. máj. 7. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Sosem késő változtatni, lehet hogy neki most lett kedve ezekhez a dolgokhoz ez teljesen normális.Egyébként az irományodból azt veszem le hogy féltékeny vagy.
2023. máj. 7. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Elsőre pedig az ugrott be, hogy lehet valakije, sok férfi akkor kezd el sportolni. De te tudod...
2023. máj. 7. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Nekem is gyanús volt. Oda valószínűleg egyedül megy. Remélem, nincs igazunk... azért én erőltetném ezt a már én is mehetek ide-oda dolgot. Illetve bocsi, de nem csökkent a szex mennyisége? Mondjuk az is lehet, hogy az ahhoz való viszony változott nála. Remélem, rendeződnek a dolgok. De azt javaslom, üljetek le beszélgetni és mondd el neki, amit érzel.
2023. máj. 7. 22:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Úszni egyedül megy, de mindig van nyoma. Persze, be lehet vízezni a cuccokat kamura, jegyet is lehet venni álcának kártyával, de ha fürdőbe megy, karszalag is van. Mindig hív közben, és mesél. Mennyit úszott, kivel mit beszélt, stb.

Nem azt mondom, hogy nem lehet ezt így összehozni, de nem ilyen alapos ember, nem tud ennyi minden részletre odafigyelni.

Szex le volt tiltva, 1x voltunk együtt azóta, h lehet, viszont bármikor jött, nem utasítottam el egyéb kéréseit.

2023. máj. 7. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kapuzárási pánik, nem azért, mert ez most jajj de divatos, hanem lehet sejti, ha meglesz a gyerek már nem fog tudni ennyit eljárkálni, felnőtt programokat csinálni.
2023. máj. 7. 22:47
 6/6 anonim válasza:
100%
Beszélgess vele.
2023. máj. 8. 05:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!