Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezt most én reagálom túl , és neki van igaza?
Sziasztok. Megpróbálom röviden , tömören leirni , mi a helyzet nálunk.
Egy évesek lesznek az ikreink , egyedül vagyok velük hétköznap , mivel apa külföldön dolgozik, hétvégén jön csak haza.
Szó szerint egyedül vagyok / voltam a picikkel , nulla segítség. Amit én egyáltalán nem bánok , teljesen jól elvagyok velük. De!! Apa hétvégén haza jön , nagyjából szerintem lámpával menne körbe a házban hogy hol van kosz, pókháló , stb. Soha semmi nem jó , nem elég tiszta , nincs elég rend , se a szekrényekben , sem a fürdőszobában.. konkrétan szerinte sehol. Igénytelen vagyok , trehány vagyok stb.
Pedig higyjétek el , szinte megállás nélkül csinálom a dolgom , mosok , főzök , takarítok minden áldott nap!! De mellette a gyerekekkel is lennem kell, mert annyira lelkiismeret furdalasom van ha nem vagyok velük eleget. Eljátszanak együtt , nem igénylik folyton a tarsaságomat , de akkor is..
Igaz hogy a szekrényekben néha tényleg káosz van,mert van hogy csak feltúrom valamiért, már vettem fiók rendszerezőt is de annyira sok a ruha , kevés a fiók és a szekrény hozzá ....
Én is nagyon szeretem a rendet és a tisztaságot , de van hogy tényleg csak le ülök és bele unok az egésznapos suvickolásba , nézek magam elé és sírni tudnék. Főleg pénteken ,amikor ő haza érkezik. Rettegek szinte , hogy megint mibe köt bele. A gyerekekkel alig volt/van mióta megszülettek , mert folyton dolgozik.
Ma pl le hordott minden kövérnek, hogy kb egy éve néztem pont ugyanígy ki (amikor terhes voltam) , tény és való sokat hiztam terhesség után , de annyira fáj amikor ezeket mondja. És tényleg elhiszem magamról hogy egy nagy szar darab vagyok.
Mit csináljak szerintetek?
" O meg mutatna nekem hogy kell csinálni. "
Na ez az a pillanat amikot vettem volna a kis utazótáskámat, és "Hajrá! 2 nap múlva jövök" felkiáltással ráb*tam volna az ajtót...
Gyerekvállalás előtt mi volt? Te dolgoztál? Ő akkor is külföldön dolgozott és csak hétvégén voltatok együtt?
"A válasza az volt hogy akkor menjek én dolgozni , O meg mutatna nekem hogy kell csinálni." Hát akkor csináljátok ezt, keress munkát, menjen ő GYES-re, munka után te semmit ne segíts se a gyerekekkel, se a háztartással, derüljön ki, hogy boldogul. Vagy csak azért szívat ezzel, mert a te fizetésedből nem tudnátok megélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!