Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szokott megsérteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokott megsérteni a párotok?

Figyelt kérdés
Azok írjanak akiknél előfordul az ilyen. Ne az írjon akinél "minden tökéletes"

2023. máj. 6. 17:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
28%
Sehogy. Nincs már olyan beteg egóm, hogy sérthető legyek.
2023. máj. 6. 19:44
 22/25 anonim ***** válasza:
25%
Amikor tükörképet mutatott, de igaza volt. Jobbá váltam álltala
2023. máj. 6. 21:08
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Nem igazán tud megsérteni, szerintem pszichopata vagyok.Az is lehet, hogy csak kiégetett már az élet és nem éri el semmi az ingerküszöböm.Néha felbosszant, de meg nem sért.
2023. máj. 6. 21:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Amikor szóvá teszi, hogy milyen nagy picsám van.

De utána kapcsol, és azt mondja, hogy nagy, de legalább így lehet bele pakolni rendesen. 🤭

2023. máj. 8. 01:47
 25/25 anonim ***** válasza:
52%

13, azt honnan veszed, hogy mindezt nők írták?! 😮

Ami engem bántott, a múltban: apróságok kiemelése, a munkám leértékelése (pl. egy nagy műgonddal elkészített vasárnapi ebédnél a tányér formájának leszólása...), a komolyabb dolgok ignorálása, bántott a 'születési család' mindennél, még a mi kis egységünknél előrébb helyezése is... meg még ki tudja mennyi minden, vége is lett.

Ami most bánt: nem szólni a másikhoz, aztán a semmiből előrántva olyan problémákat a fejéhez vágni amiknek a létezéséről sem tudott, hiszen nem előzték meg beszélgetések.

Komoly gond van a fiatal nőknél, lányoknál is, elvárások a toppon, pozitív feedback, a másik respektálasa 0. Ezt látták otthon? Akkor nagy a baj, mert egyúttal az a bizonyos otthon (O-TT-HON, érted, HAZAmegyek anyuhoz még 30 évesen is amikor évek óta a pasimmal élek együtt... az a kevésbé, a 'nem-teljes-értékű' otthon... ezt szó szerint megkaptam egyszer...) a minta, az origo... ahol apuanyu már egyszer tönkretette egymást.

De a pasi az legyen stabil, masszív stb. Meg persze egészséges és sportos, amellett hogy tonnaszám hordja haza a pénzt. Abba a hazába ami ugyebár nem otthon... majd ha együtt veszünk valamit na maximum akkor. A saját lakás az maximum lik, hajlék, átalakítandó ha nem mindjárt inkább bontandó ingatlan.

Akkor is ha úgy kezelik, úgy beszélnek hozzá és róla mint valami lecsúszott, gémer drogos elhízott hülyegyerekkel.

Van gond női oldalról is bőven.

2023. máj. 14. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!