Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szokott megsérteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokott megsérteni a párotok?

Figyelt kérdés
Azok írjanak akiknél előfordul az ilyen. Ne az írjon akinél "minden tökéletes"

2023. máj. 6. 17:23
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Ha féltékenykedik
2023. máj. 6. 17:34
 2/25 anonim ***** válasza:
62%
Ha valamin felhúzta magát amit én sérelmeztem akkor alázva beszélt velem… Már nem a pàrom
2023. máj. 6. 17:36
 3/25 anonim ***** válasza:
50%

Amikor azokat a pontokat teszik semmissé amik jelentőséggel bírtak a kapcsolatban vagy pont azokkal a véletlenekkel jöttünk össze, vagy azok voltak a legszebb legjelentősebb pillanataink.

A kapcsolatban mikor bajuk vam vagy le akarnak értékelni, nem egy ezeket a pontokat ragadja ki és azok romantikáját beállítja más fényben gúnynak és röhögés, vicc tárgyának.

Alapjaiban ássák alá az egészet. Hogy amely események sztorik vagy pillanatok összehoztak minket vagy közelebb egymáshoz, azokból csinálnak cinikus szarkasztikus degradáló gúnyt viccet.

Amik enélkul megmaradnának pedig szakitás után is, a pl első csók, vagy amikor elöször botlottatok egymásba, vagy a nagyjelentőségű döntőbb pillanatok amikre talán öregen is jó szívvel.lehetne emlékezni.

Pl a Totanicból kivéve egy ilyen pillanat mikor a hajó orrán álltak ölelve és átérezték a tenger "nagyságát, végtelenségét".

Szóval előveszik ezeket az emlékképeket a kapcsolatból és gúnyt csinálnak belőle, sztornózzák.

2023. máj. 6. 17:39
 4/25 anonim ***** válasza:
57%

Vagy pl eleinta aut mondja imádja a mosolyod, szerelmes a mosolyodba. Aztán később meg elkezd a mosolyodból karikatúrát csinálni degradálva utánozni.

(3)

2023. máj. 6. 17:42
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
peldául megosztottam vele egy kényes dolgot az előző kapcsoaltomból és egy vita alkalmával azt vágta a fejemhez nagyon csúnya módon vigyorogva…! Rosszindulat.
2023. máj. 6. 17:42
 6/25 A kérdező kommentje:
Személyiségeteket nem szokta degradálni?
2023. máj. 6. 17:43
 7/25 anonim ***** válasza:

Mondta hogy hogy lehetsz ilyen idióta. Vagy ha valamit elrontottam akkor hangosan kinevetett, hogy béna meg ilyenek.

Lenézett párszor amikor haragudott. Vagyis próbált…

2023. máj. 6. 17:47
 8/25 anonim ***** válasza:
55%
Miért neked mit mond?
2023. máj. 6. 17:47
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem konkrét sértés, de nekem az nem tetszik, hogy sokszor megváltoztatgatja a véleményét és egyes dolgokra "nem emlékszik".
2023. máj. 6. 17:49
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ó persze, nekem is letagadta ami sértéseket mondott. De ezt sose felejti el egy ember.
2023. máj. 6. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!