Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokott megsérteni a párotok?

Jézusom, a válaszokat elolvasva el se hiszem, hogy vannak nő társaim akik ezeket tényleg tűrik a kapcsolataikban. Ez valami borzalmas. Az én házasságom sem tökéletes, félreértés ne essék, de ha velem így viselkedett volna velem, biztos, hogy nem mentem volna hozzá és rövid idő alatt lezártam volna az egészet. Degradálni egymást? Kifugurázni? Megalázni? Miért tűritek ezeket?
Engem eddig maximum azzal sértett meg a férjem, ha kevesebb ideje jutott rám, mint amennyit én szerettem volna, mivel rengeteget dolgozik. De leültünk, megbeszéltük évekkel ezelőtt és a mai napig ügyel arra, hogy legyen minőségi idő együtt. De a válaszokban írt dolgok nem igazán utalnak szerelemre, szeretetre és egymás iránti tiszteletre.

A születésnapomra programot szervezett a haverjaival. Ugyan nem a párom, hanem az exem, de ez nagyon rosszul esett annak idején. A születesnap szent.
A mostani párommal viszonylag hasonló az, ami vörös posztóként hat, így azokat igyekszünk elkerülni.
Egy dolog van amitöl a falra mászom. Amikor valami miatt magyarázkodik és az igazát bizonygatja, úgy beszél velem, mint egy gügye gyerekkel. Szájbarágósan. De ilyenkor csak veszek egy nagy levegőt...

Már nem vagyunk együtt
Karácsonyra nem kaptam tőle semmit, egyetlen egy tábla csokit sem, semmit, de igazából nem bántott meg vele, megszoktam.
Majd december vége felé mondja, hogy menjünk el egy 2 éjszakás swinger hétvégére, aminek a díja 200e/pár.
Mondom, hogy hát oké, swinger, rendben van, de nekem ez nagyon sok pénz 2 éjszakára (a havi fizetésem 250e). Majd mondja, hogy nem baj, neki nem sok, ő fizeti az egészet.
Elég rosszul esett.

Nem konkrét sértés de engem például sért és idegesít hogy mikor mondok valamit az neki nem elég, utána jár, utána néz ő is és csak akkor targyalhatok vele. Mintha nem hinné el hogy van annyi agyam hogy a valóságot mondom.
Ezt értem itt a kicsi dolgoktól a nagyokig mindenre pl bútor osszerakaskor ha mondom mit csináljon az nem jó, kiveszi a papírt a kezemből és megnezi. Nyaralás megtervezesekor ha én mondom mi mennyibe kerül az lényegtelen, utána néz ő is.. Stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!