Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha untat a párom, de nem akarom megsérteni?
Figyelt kérdés
Rengeteget beszél és érdektelen dolgokról. Ha nem vagyunk együtt és teheti, felhív és folyamatosan beszél. Messengeren is írogat, ezen kívül rengeteg zenét küld, amik nekem nem is tetszenek. Meg videókat, amiken mindenféle youtube-sztár ökörködik. Meg macskás videókat, azokból is elegem van már, pedig szeretem a macskákat, de nincs napi 1,5-2 órám ilyeneket nézegetni.2020. máj. 11. 07:40
1/5 anonim 

válasza:

Kell egy jó hobbi a párodnak. Túl sok ideje van fölösleges dolgokra.
2/5 anonim 

válasza:

Ne telefonozz. Majd megunja ha nincs reakció. Némítsd le és tedd a dolgod. Majd megnézed ha ráérsz.
3/5 anonim 

válasza:

Ne válaszolj az üzenetekre. Előbb utóbb megunja magától. Esetleg ha akkor rakérdez, akkor el lehet neki mondani hogy téged ez nem érdekel.
4/5 anonim 

válasza:

Nálunk ez akkor vált problémává, mikor kiszerettem a páromból. Előtte is biztos küldött dolgokat, de nem idegesített vele.
Gondolkodj el egy picit ezen.
5/5 anonim 

válasza:

én mindig arra gondolok, hogy foglalkozik velem, és hogy mennyire jó nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!