Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanál ha először látnád a barátnődet meztelenül és nem állna fel a látványára, de nem akarnád megsérteni?
Meg nézetnem magam egy orvosnál! Ha ra nem állna fel!
De szerencsére nincs ilyen mar akkor is fel all ha csak ra gondolok
" Én nőként egy dolgot nem értek, akárhányszor intim helyzetbe keveredtem mindketten felvoltunk izgulva már azelőtt, hogy a ruha teljesen lekerült volna."
Nem egyforma méretű mellbimbók, szőrös anyajegy, hurkás has ezek akkor derülnek ki ha a ruha már le került!
Látványra nem áll fel, különben állandóan állna.
Volt pár olyan, hogy első találkozásra meg volt beszélve, hogy szex is lesz. Tudom, milyen látvány fogad, nem megyek bele. Viszont ha már ott voltam és a nő várta a szexet, azért mindig megkapta 2-3 aktust.
A te testeden talán minden tökéletes? Emberek vagyunk, nekem pl egy számmal nagyobb az egyik mellem. Képzeld el, ez a normális.
Azzal nincs nagy baj, hogy a látványra alapvetően nem izgulsz fel. A baj azzal van, hogy taszítónak látod a barátnődet
Egyébként mi lett a sztori vége? Szex? Vagy mivel akkor épp nem állt fel, ezért sztorno?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!