Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a gonosz emiatt?

Figyelt kérdés

Előzmények: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__122228..

Megbeszéltük, hogy ez nem mehet így tovább és változtatni kell. Segítek neki benne, számolom kb helyette a kalóriákat, főzök egészségesen, tehát minden tőlem telhetőt megteszek. Viszont állandó vita ez köztünk, mert "nem hagyom enni" miközben ő folyton éhes. Jelzem, fokozatosan csökkentem a kalóriákat, és még azt sem sikerült elérni, amivel megállna a hízása.. és már ezt sem bírja. Viszont szerintem az nem normális, hogy 4 big mac, nagy sült krumpli és nagy üdítő az ebéd, mert ő a nagyobb adagokhoz szokott.. Ebben nem tudok empatikus lenni semennyire. Ha ennyit összezabált, akkor most viselje a következményeit.

Tényleg én vagyok a rossz, mert nyomást gyakorlok rá, hogy egészségesebb legyen?

2023. máj. 5. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

Jah, persze, aztán fél év múlva újra itt lesz a kérdező, hogy a párja még több súlyt szedett fel és ő a hibás, meg tönkremegy a kapcsolata, mert ész nélkül csak fogyasztja és szenved a csávó... lehetne ezt humánusan és egy kicsit kevésbé kínzóan is csinálni, de hát hadd szenvedjen a faszi, ha már meghízott, igaz?!!

Az internetes fitnesz guruk, dietetikusok csak egy bizonyos pontig tudnak segíteni, egy bizonyos pont után viszont igenis felügyelt, szakszerű diétára van szükség, ami tartható is. A kérdés maga bizonyítja, hogy a Kérdező valószínűleg egy olyan diétát tart a párjának, ami számára jelenleg nem tartható, túl drasztikus, stb.

De persze itt mindenki olyan okos, és jobban tudja. :)

2023. máj. 5. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Megbeszéltük, hogy ez nem mehet így tovább és változtatni kell."

Te akarsz változtatni és segíteni, de ettől ő szenved, és meg fog utálni.

Ő mit tesz a változás érdekében?

2023. máj. 6. 19:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Szakember segítsen, ne te!
2023. máj. 23. 08:59
 14/16 anonim ***** válasza:

A közös programok/élmények segithetnek megfelelő etkezéssel.

Lehet lepontozni évek múlva rájössz ha elég okos vagy hogy igazam volt. De ehez idő es tapasztalat.

2023. máj. 23. 13:09
 15/16 anonim ***** válasza:
kell
2023. máj. 23. 13:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Volt egy barátom (nem párom) akinek a nagymamája élt kint az USA-ban, elment hozzá három hétre, majd találkoztunk, és egyszer csak azt vettem észre hogy úristen ez minimum 15 kilóval több :D

Amúgy nekem is volt ilyen korszakom hogy csak gyorskaját ettem (itthon) és nem is akartam mást, nem kívántam mást, reggel 7-kor munka előtt én is sajtburgermenüt ettem és mellé még 2-3 szendvicset :D Boldogtalan voltam, amikor megszűntettem a problémát, már ettem más dolgokat is és nem a kajába menekültem.

2023. máj. 24. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!