Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van parom, de mindig szemezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van parom, de mindig szemezek mas ferfiakkal, az onbizalmam miatt. Gonosz vagyok emiatt? Csunya dolog ez?

Figyelt kérdés
Amikor a parom velem van, soha ra se nezek mas ferfiakra. De amikor nincs velem, a nekem tetszo ferfiakkal mindig szemezek. Ami annyibol all, hogy eszreveszem ha nez, es en is nezem, es ha mosolyog visszamosolygok. Ha nem tennem , nem lenne onbizalmam sem, mert ezzel novelem. Nem tudom gonosz vagyok e emiatt, es hogy ez csunya dolog e..de sajnos nagyon onbizalomhianyom van
2023. márc. 9. 21:43
A kérdező szavazást indított:
Nincs ezzel gond
Csunya dolog
37 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
24%
Az onbizalmad a párod miatt alacsony. Tocic a kapcsi.
2023. márc. 9. 21:47
 2/20 anonim ***** válasza:
27%
*toxic
2023. márc. 9. 21:47
 3/20 Noren1989 ***** válasza:
79%

#1, és ezt te ennyiből le is szűrted...

Kérdező: milyen a kapcsolatod a fasziddal?

Ezelőtt is önbizalomhiányos voltál?

2023. márc. 9. 21:49
 4/20 anonim ***** válasza:
48%
Nincs ezzel baj. Az mar a pasik baja, ha ebbe is tobbet latnak bele.
2023. márc. 9. 21:52
 5/20 anonim ***** válasza:
49%

Jah

Ugyanis olyan pasi mellett aki szereti a nőt vagy tenyerén hordozza isteniti a nőt az mellett ugy jah kivurul egy nő és sugárzik es önbizalma is repdes

2023. márc. 9. 21:52
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem gonoszság, emberi viselkedés. De, hogy a "párod" nem szereted az is biztos, különben nem csinálnád ezt.
2023. márc. 9. 21:57
 7/20 A kérdező kommentje:
Olyan szinten onbizalomhianyom van, hogy van amikor emiatt nem tudok kimenni a lakasbol. De nem a parom tehet rola, imad engem
2023. márc. 9. 22:00
 8/20 anonim ***** válasza:
36%
Hát igazából a másik pasinak szar így, mert tulajdonképpen jelzést adsz neki, amit ők jelzésnek értelmeznek utána meg rólad ábrándoznak,és legközelebb lehet be is próbálkoznak. Aztán te bejelented,hogy pasid van, és hát biztos morcosan fognak rád nézni, hogy akkor csak húztad őket. Na és a párodnak is,mert ő meg nem tudja ugyan, de biztos szomorú lenne, hogy az önbizalom hiányos problémádat nem vele beszéled meg, hanem random pasikon gyakorolsz, csak nehogy a random pasi egyszer fusson előletek, ha a párod egyszer eléd megy, hogy meglepjen miközben te nem is sejted,és épp akkor jön egy neked tetsző pasi. Akkor miért nem csinálod a tv segítségével :'D, nézel éppen valamit ha tetszik a pasi a tv-ben akkor szemezel vele, biztos nem fog legközelebb bepróbálkozni és így csak a te titkod marad, ellentétben azzal a gyakorlattal, amit te csak gyakorlatnak gondolsz,miközben emberek érzésével játszol képletesen. Akkor legyél már kreatív!
2023. márc. 9. 22:04
 9/20 anonim ***** válasza:
39%
Ha imád, akkor nem kéne más férfiakkal "tömködni" az önbizalmat. Neki untig elégnek kellene, hogy legyen. És legfőképpen arra kellene, hogy rájöjj, hogy nem más ember határozza meg hogy határozott légy. Könyvek, cikkek, csoportok mind a segítségedre vannak, akár még a meditáció, jóga is pozitívan hat az emberi lélekre, sőt a sport, hobbi, tanulás mind-mind részese lehet annak, hogy pozitívabb, magabiztosabb ember légy. Nem kell ahhoz férfi egyáltalán...
2023. márc. 9. 22:08
 10/20 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy ezek alapján nem vagy szerelmes a párodba! Mert akkor nem csinálnád ezt.

8-as vagyok.

2023. márc. 9. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!