Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van parom, de mindig szemezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van parom, de mindig szemezek mas ferfiakkal, az onbizalmam miatt. Gonosz vagyok emiatt? Csunya dolog ez?

Figyelt kérdés
Amikor a parom velem van, soha ra se nezek mas ferfiakra. De amikor nincs velem, a nekem tetszo ferfiakkal mindig szemezek. Ami annyibol all, hogy eszreveszem ha nez, es en is nezem, es ha mosolyog visszamosolygok. Ha nem tennem , nem lenne onbizalmam sem, mert ezzel novelem. Nem tudom gonosz vagyok e emiatt, es hogy ez csunya dolog e..de sajnos nagyon onbizalomhianyom van
2023. márc. 9. 21:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

Ha ezt érzed, és ha ilyen jellegű megerősítésre van szükséged (tehát nem csak simán jól esik a szemezés, hanem enélkül nincs önbizalmad), akkor én elgondolkodnék, hogy a páromat szeretem-e, korrekt vagyok-e így vele. Ha neki nem merném elmondani, hogy a háta mögött szemezgetésre van szükségem, akkor elgondolkodnék a kapcsolat folytatásán az ő érdekében, meg természetesen a sajátomban is.

Egy szakítás pedig szárnyakat tud adni🙃 tapasztalat, hasonlóan döcögős szeretem-nemszeretem-szeretemdeezszereleme dilemmák után

2023. márc. 9. 22:17
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Ahelyett, hogy idegen férfiakat kecsegtetsz nem létező esélyekkel, inkább növessz agyat és/vagy gerincet, és menj el szakemberhez, aki majd kezeli a problémáidat - mert erre te làthatóan alkalmatlan vagy egyedül.
2023. márc. 9. 22:32
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
Csak nehogy egyszer olyan pasival szemezz aki ismeri a barátodat és akkor lesz csak igazán önbizalom hiányod ha kidob.
2023. márc. 9. 22:56
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Vagy legyél közszereplő, pl youtube vagy face. Jönnek a követők és rajongók. Sokan ezt csinálják önbizalomhiány ellen.
2023. márc. 10. 01:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem jó dolog, mert esetlegesen fölöslegesen összeugrasztod őket.
2023. márc. 10. 06:18
 16/20 anonim ***** válasza:
14 igy is ugyis kidobja:D
2023. márc. 10. 06:25
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
A kérdező pont, hogy magabiztos, hiszen ha egy férfi kérdezi, hogy miért néz rám a nő mit jelent akkor megkapja, hogy nézheti, mert bambult, nem jelent semmit, lehet talán esetleg tetszik de nem biztos és társai...ezzel szemben a kérdező sziklaszilárd biztos abban, hogy azok a férfiak akikkek szemezz és mosolyog tetszik...nem kételkedik, hogy miért nézik 100% a tetszés...na ez a helyes hozzáállás!
2023. márc. 10. 09:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

17-es szerintem sincs önbizalom hiánya. 8-as vagyok. Direkt írtam a tv-t. Akinek van az nem így viselkedne,vagy nem is bírná tartani a szemezést, eszébe se jutna ilyesmi, hanem ahogy 9-es szépen megfogalmazta,és hosszabban írta, hogy az önbizalom belülről jön, nem a férfiak, akik odaadják. Hiába lett lepontozva. Szerintem nagy igazságot írt. Amúgy egy egészséges kapcsolatban mindkét fél határozott. Amúgy a határozottság döntés kérdése, szóval akinek önbizalom hiánya van, előbb utóbb tesz ellene maga, amikor noszogatni kell egész életében mert más nélkül nem lenne, az nem is igazi önbizalom, se határozottság. Ez a kapcsolat nem tudom milyen kapcsolat, de igazából szerintem csak dobbantós.

Szerintem valami hiányzik a kapcsolatából és azt úgy nevezik szerelem.

2023. márc. 10. 11:12
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Ja azzal még kiegészíteném amit írtál 17-es , hogy akkor lenne helyes hozzáállás, ha független lenne. De nagyon jól írtad, hogy ennek a kérdezőnek nincs önbizalom hiánya, hiába takarózik azzal, és ez csak mellébeszélés hogy ezért szemez a pasikkal.

Vagy nem szereti a párját, vagy nem monogám típus.

2023. márc. 10. 11:17
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen ártalmatlan flört teljessn rendben van. Önbizalom.. na, ettől nem.lesz önbizalom. Ez csak káprázat. Az önbiazlom belülről fakad. Aki külső megerősítéstől vár önbizalmat, az sosem lesz elégedett.
2023. márc. 10. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!