Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonítanátok jelentőséget annak, ha a párotok (férfi) egy nő szinte minden képét, bejegyzését lájkolná?
Természetesen nem rokonról van szó és nem is ezer éves gyerekkori barátról, hanem egy régebbi kolléganőről. És nem kimondottan kihívó, pucsítós vagy mellmutogatós képekről, csak sima hétköznapi fotókról, amiken ő szerepel.
Férfiak véleménye is érdekel.
15# ugyanígy jártam, szakítottam, a fene fog gyomorgörccsel kézen-fogva sétálni ilyen véglénnyel, persze tekergett a miniszoknyás nők után is.. ha megkértem hogy ne, mert bánt ő csak pont abban az irányban hallott valamit :D és mivel ott voltam mellette tudom az ellenkező irányból jött az a fura hang, érdekes nem is marad meg mellette senki.. pedig ő nagyoon szeretne kapcsolatot, aha csak a legkisebb alapvető dolgokat képtelen egy ember iránt megtenni..
érdekes eljátszottam vele hasonlót hogy átmentem állatba amikor nála jobb pasik jöttek.. hát olyan volt kedves mint a kaméleon.. gondolom nem véletlenül :D de ezután is véglény volt mert nem változtatott, azóta érdekes találok normális férfiakat. Akik tiszteletben tudják tartani hogy nem tekergünk, meg nem adunk másnak jelzéseket, főleg kapcsolatban…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!