Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonítanátok jelentőséget annak, ha a párotok
(férfi) egy nő szinte minden képét, bejegyzését
lájkolná?
Figyelt kérdés
Természetesen nem rokonról van szó és nem is ezer éves gyerekkori barátról, hanem egy régebbi kolléganőről. És nem kimondottan kihívó, pucsítós vagy mellmutogatós képekről, csak sima hétköznapi fotókról, amiken ő szerepel.
Ha random szembe jön a feedbe, akkor oké, hogy gyorsan nyom rá egy like-ot és görget tovább.
De ha direkt rákeres, hogy like-olhassa, az nekem nagyon nem fér bele.
2023. máj. 2. 11:55
2/21 anonim válasza:
Túl sok időt töltesz a lájkok megfigyelésével. Inkább jól kéne éreznetek magatokat együtt.
2023. máj. 2. 11:57
3/21 anonim válasza:
Lehet én vagyok túl idealista, de nálam addig tart egy kapcsolat, amíg egymásról szól. Nincs más nők/pasik lájkolgatása, nincs mással flörtölés, nincs kettesben találkozgatás ellenkező nemű emberrel stb. Ha a párom ehhez nem tudja tartani magát, akkor mehet Isten hírével.
2023. máj. 2. 12:03
4/21 anonim válasza:
Szerintem tetszik neki ezért a like logikusan.
2023. máj. 2. 12:06
5/21 anonim válasza:
Férfi vagyok.
Biztos tetszik neki az a volt kolléganője. Ebből persze nem következik, hogy bármi is volt vagy van köztük. Bár lehet, hogy csak a kolléganő miatt nem. :-)
Én ezt nem tartom szerencsésnek, ráadásul szükségtelenül csinál feszültséget a párkapcsolatban.
Ilyen like-olgatást leginkább csak - ahogyan te is írtad - ezeréves ismerősöknél vagy rokonoknál tartok normálisnak. Ill. még beleférhet olyan színész, énekes, művész, fotómodell stb. akit nyilván személyesen nem ismer és nem is fog soha ismerni.
2023. máj. 2. 12:19
6/21 anonim válasza:
Nem jelentőségtulajdonítás kérdése, hanem ez számomra szimplán annyira megalázó és szánalmas (rám nézve is), hogy nekem nem fér bele.
2023. máj. 2. 12:35
7/21 anonim válasza:
Ez nagyon függ attól, hogy milyen kapcsolat van közöttük. Szoktak beszélgetni, találkozni is? Kinézetre, korra lehetne potenciális partner számára? Tetszhet neki, mint nő? Nekem is van olyan kollégám, exkollégám is, aki lájkolgatja az összes képemet, bejegyzésemet, de családja van és sosem kezdeményezett nálam. Vannak, akiknek csak szimpatikus vagyok vagy az, amit csinálok. Persze, lehet hogy nem tart csúnyának sem, de nem ismerkedési szándékkal lájkolgat. Te rákérdeztél már konkrétan nála, hogy ki ez a nő és miért fontos a számára? Sokan amúgy a wc-n ülve pörgetik a facebookot és szórják a lájkokat. Lehet, ha rákérdeznél kiderülne, hogy nincs benne semmi szándékoltság.
2023. máj. 2. 12:35
8/21 anonim válasza:
Nekem is előfordult már hogy a párom likeolta a női ismerőseit..
Kellene aggódjak?.
Én is szoktam amúgy likeolni férfi képet, és nem azért mert akarok tőle valamit. Hanem azért mert jó az a kép, vagy mert mint ember kedvelem.
Jó ha félmeztelen nőket likeolna, lehet engem is zavarna. De egy sima kép szerintem nem jelent semmit..
2023. máj. 2. 12:41
9/21 anonim válasza:
Szerintem itt az a lényeg, hogy lát-e a másik nőben potenciális veszélyt. Van az a női ismerőse a páromnak, akit felőlem percenként is lájkolhat, nem leszek rá féltékeny. De van olyan, akinek a lájkolgatása bizony zavarna, mert nem hinném el, hogy csak úgy ártatlanul kedvelgeti.
2023. máj. 2. 12:44
10/21 A kérdező kommentje:
Nos, a nő alapvetően szép, csinos fiatal nő, szóval igazából lehetne "potenciális" párjelölt. Találkozni biztos nem szoktak egyébként, azt nem tudom hogy egyébként tartják-e a kapcsolatot, a párom üzeneteiben nem szoktam turkálni. De amúgy egyáltalán nem az a lájkszórós típus, aki végig lájkolgat mindent, ami szembejön vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!