Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy jelentőséget tulajdonítanátok ennek?
2 hónapja van egy kapcsolatom egy nagyszerű férfival, minden tökéletes egyetlen problémát kivéve.
A hétvégéket együtt szoktuk tölteni, mert nem lakunk közel egymáshoz és hétköznap ritkán tudunk találkozni. Mikor múltkor együtt voltunk, megbeszéltük hogy egyik nap ő főz, másik nap én és teszteljük egymás főzőtudását :D addig a másik pihenhet legalább. Hát ez így is történt, viszont volt egy furcsaság mikor én főztem és bementem főzés közben random hozzá a szobába ő takarta a mobilját, gondoltam valami olyat néz amit nem akarja hogy lássak, hát én utána lenyomoztam, és instagramon belájkolt két csaj ismerősénél is 1-1 kifejezetten szexizős fotót. Nekem ez nagyon rosszul esik mert
1: tiszteletlenség szerintem
2: én épp neki készítettem a vacsorát
3: elveszi az önbizalmam az ilyen
4: még titkolózik is azzal hogy direkt letakarja a mobilját
Tudom azt, hogy egyébként megbízható pasi, nem gondolom hogy megcsalna és tudom hogy engem akar, de ez elég illúzióromboló volt számomra. Még ha ismeretlen lányokat lájkolt volna, az megint csak más lett volna, de ráadásul ismerősei. Na és előtte meg utána is szeretkeztünk, ettől még illúziórombolóbb az egész. Őszintén ez engem elgondolkoztatott az egész kapcsolatunkról, hogy ő egyáltalán megbecsül-e engem meg hogy ha miközben én neki készítem a vacsit más lányok után vágyakozik, akkor minek van velem?
Szerintetek jogos a felháborodásom vagy túl nagy jelentőséget tulajdonítok ennek? Ti mit csinálnátok a helyemben? Nyilván nem szóltam neki hogy láttam a lájkokat csak magamban sírok.
"Na és előtte meg utána is szeretkeztünk, ettől még illúziórombolóbb az egész." 🤣🤣
Ne értsd félre, de erről ez jut eszembe.
Itt egyik kérdés volt, ahol megkérdezték, hogy zavarna e, ha a párod azt mondja, hogy "b*szod" erre jött egy olyasmi válasz "kit érdekel, úgy is cumizod majd neki"🤣🤣
Na ez dettó olyan. Hiába pontozták le, van ilyen, mint itt is.
Nem akarlak ezzel megsérteni, de te mentél bele a szexbe, így, hogy előtte megsértettek. És nem tisztáztad, hanem a szőnyeg alá seperted az érzéseid, aztán ágyba bujtatok... Nem jobb lett volna tisztázni, hogy te ott b*szod a rezet a konyhába, a hapsid meg k*rólájkokat osztogat ezalatt???
Azt értem, de azt érzékelted, hogy takargassa a mobilját.
Akkor kellett volna tisztázni frissiben.
Helyette homokba dugtad a fejed.
Tényleg nagyszerű férfit sikerült találnod.
Amint lehetősége lesz rá, félre fog kúrni. Vagy, annyira gyerek még, hogy azt hiszi, a lájkosztás egy tartalmas és értelmes időtöltés.
Valamelyik igaz, de mindkettő gáz. Szerintem elindult a visszaszámlálás.
Igazából most már tudod, hogy mire számíthatsz. Szexeltek, te mész a konyhába főzni, ő meg pihenés képpen kúrólájkokat osztogat meg pucér csajokat néz.
Csodálatos kapcsolat lesz!
Egyszer mondd el, hogy ezzel mi a baj, és miért esett rosszul. Ha ezek után se érti, akkor kuka.
Mindenki le fog pontozni, de nem vágom mi olyan nagy cucc 2 lájkban. Basszus a pasik 99%-a ha nem is nyom rá a szívecskére, ha lát egy ilyen képet a szemével meg az agyával (meg mással) elméletben belájkolja. Ha látnak egy nagyon jó nőt az utcán, ha nem is bámulják meg, mert nem parasztok, attól még atfut az agyukon, hogy na ő szexi/jól nézhet ki ruha nélkül.
Ha nem lájkol konkrétan, a gondolat még ott van a fejében csak nincs ott a neten a neve. 5 perc múlva meg elfelejti.
Emellett azt gondolom, ha valami nem tetszik (amihez jogod van) mondd meg és kommunikáljátok le.
Azt nem hiszem, hogy direkt keresett rájuk, gondolom, unatkozott és görgette az instát. És akkor jöttél be pont.
Én sem értem ezt amúgy. Mindegy, hogy fejben mit gondol ilyen szempontból, pont azért nem kellene lájkolni ezeket, mert normális esetben, ha szeretsz valakit, tiszteled is, és nem akarsz neki direkt önbizalomhiányt okozni. Még ha erre azt is mondja valaki, hogy oké, de engem sem zavar, ha ő pasikat lájkolgat, nyilvánvalóan tudja mindenki, hogy a nőket igenis zavarja.
"Azt nem hiszem, hogy direkt keresett rájuk, gondolom, unatkozott és görgette az instát. És akkor jöttél be pont."
Azért a zsiványság ott volt, takargatta a telefont. Nem kell szentté avatni a csókát.
Ahelyett, hogy megterített volna a közös vacsinak, csorgatta a nyálát meg lájkolta a p*csákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!