Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozás barátnőm exeivel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás barátnőm exeivel? Hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Meghívtak egy szülinapi bulira, ahol barátnőmnek két exe is ott lesz. Vagyis az egyik volt ténylegesen az exe, neki már van új párja aki szintén elkíséri.

A másik sráccal összejárt szexelni, ő egyedül jön.

Ők kb középsuli óta egy nagy baráti társaság, én teljesen kívülálló, senkit sem ismerek.

Mi fél éve vagyunk együtt, minden oké amúgy, meg nem beszél velük, de őszintén szólva semmi kedvem ehhez a bulihoz és zavar a két tag.

Hogy reagáljam ezeket a helyzeteket, egyáltalán hogy viselkedjek ebben a buliban? 10-15en leszünk kb.

Én 28, ő 22 éves.

2023. ápr. 27. 00:25
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát, még a "negatívaknak" is mert egész jó vitaindító lett belőle és segít még tisztábban látni a helyzetet.

Annyira azért nem vagyok féltékeny típus, hogy emiatt eszembe jusson egy szakítás vagy ilyesmi. Nincs is helye féltékenységnek, mert abban is biztos vagyok, hogy nem fognak beszélni semmit, vagy ha valamelyik srác mégis beszélgetést kezdeményez, azt rövidre fogja zárni a párom, ezt mondanom se kell neki.

Csak hát igen, szerencsétlenül jön ki, hogy "ott lesz 3 csávó aki már megdugta", akiből 2 nem én vagyok és ott lesznek a környezetünkben, meg odafigyelni hogy azért én se haverkodhatok bárkivel onnan, sőt..

Mindenesetre megpróbálom nem feltűnően, de levegőnek nézni őket.

2023. ápr. 27. 18:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!