Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás barátnőm exeivel? Hogy viselkedjek?
Meghívtak egy szülinapi bulira, ahol barátnőmnek két exe is ott lesz. Vagyis az egyik volt ténylegesen az exe, neki már van új párja aki szintén elkíséri.
A másik sráccal összejárt szexelni, ő egyedül jön.
Ők kb középsuli óta egy nagy baráti társaság, én teljesen kívülálló, senkit sem ismerek.
Mi fél éve vagyunk együtt, minden oké amúgy, meg nem beszél velük, de őszintén szólva semmi kedvem ehhez a bulihoz és zavar a két tag.
Hogy reagáljam ezeket a helyzeteket, egyáltalán hogy viselkedjek ebben a buliban? 10-15en leszünk kb.
Én 28, ő 22 éves.
Én kiraknám a barátnőt, exekkel barátkozni, jóban lenni hát eléggé gáz. Vagy arra utal, hogy nincs túl rajtuk, valamelyiken, vagy laza csaj, akit nem zavar, hogy most párkapcsolatban van és tudod, hogy ki húzta meg.
Én értem, hogy nem kell az összes exxel rosszban lenni, de hát hogy a baráti társaságból szedte ki őket és tudja, hogy nem mindegyik párja viseli ezt a tudatot, tojik rá hát eléggé kínos. Mibe fogadunk, hogy fordított esetben kiverné a hisztit, hogy ugyan minek tartod velük a kapcsolatot minthogy összejársz az exxel, vagy nem léptél túl rajta?
Logikusan menj el, viselkedj normálisan, ha összeismertett velük légy érett, de meglátod, hogy azt fogod lesni, hogy hogyan viszonyul hozzájuk. Benned lesz, hogy az exek még képben lesznek és negatívan fog hatni a jövőre vonatkozóan. Nemhiába írtad ki a kérdést, bizonytalan vagy, talán még gyanús is neked ez az egész "de jóban vagyunk" szituáció.
Mennyi önértékelése van egy olyan embernek, aki elmegy egy ilyen eseményre? Menne a rosseb, totál palira veszi a kérdezőt…
Azért ennyire nem drámai a helyzet.
Egyik legjobb barátnőjének lesz szülinapja, az egyik srác a barátnője bátyja.
Nyilván nem fogjuk kihagyni ezt a szülinapot, ami egyébként búcsú is mert a csaj költözik külfölre szóval nem lesz ilyen minden évben.
Szerintem az pozitív hogy elmondta, hogy ha elkezdek esetleg spanolgatni a többiekkel akkor azért tudjam mi a szitu, ne csináljak magamból palimadarat. Ha nem mondta volna el, valószínűleg meg se tudtam volna soha.
És nem tartja velük a kapcsolatot egyáltalán, de a közös barátok attól nyilván megvannak.
De igen, a kérdést azért írtam ki mert nincs kedvem a bulihoz és zavar a két tag, de szeretnék éretten, szituációhoz megfelelően viselkedni.
Mennyi önértékelése van egy olyan embernek, aki nem mer elmenni egy helyre, mert ott van egy vagy ket ex? Tenyleg nem latod, hogy forditva van?
Kerdezo, megertem, hogy az elejen fura helyzet, de nem kell semmit tenned, maradj nyugodt, baratsagos, kesz.
De hát van egy baráti társaság, ott megtetszett valakinek ez a lány. Jártak valamennyi ideig, aztán rájöttek, hogy nem egymáshoz valók.
Most akkor szerintetek melyiknek kéne a társaságból elmennie? Mert szerintem egyiknek sem.
És logikus az is, hogy akinek van baráti társasága, onnan lesz párja. Miért keresgélne idegenek után az interneten, ha évek óta ismer egy szimpatikus lányt a baráti társaságból?
Nem tudom, nekem a barát az barát, semmi több, kapcsolatra, szexre mindig “idegenek” között válogattam. Mi lenne ezzel a baj? Az jobb, mikor körbeadogatnak egy társaságban? Én ezt mindig közönségesnek gondoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!