Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én várok el túl sokat, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én várok el túl sokat, vagy a barátom nem képes megtenni nekem ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Következő napon be kellene mennem a városba elintezni pár dolgot, nincs autóm, se jogsim egészségügyi okok miatt, így nekem ez egy fél napomba kerülne, hogy vegigjárjam a várost. Megkerdeztem a barátomat nem e jonne el velem, ha amugyis jön hozzám, és akkor 1 óra alatt végezni tudnék. Ezen annyira felb@szo*ott, hogy már nem is fog átjönni, és azt vágta a fejemhez, hogy a hurimpálásomra keressek mást, és hogy (idezem) "nem vagyok a ku*v@ taxisod b@zdm*g".

Szerintem nem kérek sokat, hogyha a párom, akkor logikusan segithetne nekem ilyenekben. De ha sokat is kérek, szerintem akkor sem kellene ennyire bután lereagalnia a dolgot.

2023. ápr. 17. 12:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
3%
Na, törölve a válaszom. Továbbra sem ér xart sem ez az oldal.
2023. ápr. 17. 15:49
 22/29 anonim ***** válasza:
34%
Nekem teljesen természetes, hogy párom akár szabit vesz ki és furikáz a 30 km - re lévő városba. Inkább mint hogy én vezessek 😂
2023. ápr. 17. 16:02
 23/29 anonim ***** válasza:
11%
#22 na ez a baj manapság. Televan a világ ilyen életképtelen nőkkel akik egyedül egy napot nem bírnának ki.
2023. ápr. 17. 16:34
 24/29 anonim ***** válasza:
47%
Nem életképtelen vagyok, hanem királylány. Nem kell kérnem hogy elvigyenek. Visznek. És nem azért, mert magamtól nem tudnám megoldani. Tudok vezetni, van saját autóm, amivel eljárok dolgozni. De van aki szeret és eljön velem, ha fontos ügyet kell intézni. Én is megyek, ha neki fontos vmi. Mondjuk gürcölök a kertben, mert ő szereti, én nem, de szeretem a férjemet, szóval megteszem neki.
2023. ápr. 17. 16:54
 25/29 anonim ***** válasza:
32%

"Nem életképtelen vagyok, hanem királylány."

Lefordítom magyarra:

Szeretőnek kiváló, feleségnek, gyerekeim anyjának teljesen alkalmatlan.

Az ilyen nővel nem is szoktak hosszú távra tervezni a férfiak. Addig vannak vele, amíg csinos és fiatal, no meg a férfi nem akar családot magának. Amikor elmúlik a fiatalsága, onnantól a kutyának se fog kelleni.

2023. ápr. 17. 18:27
 26/29 anonim ***** válasza:
49%
Nem is kell, hogy te tervezz velem.
2023. ápr. 17. 18:51
 27/29 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem nem ez lehet az első sem a második sem a harmadik ... stb ilyen kérés :D valószínű rövid idő alatt az ezredik és gondolom persze a srác költségére.
2023. ápr. 18. 07:39
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Naja. Benzinpénzt fizetsz? Nem olcsó mulatság
2023. ápr. 18. 16:33
 29/29 anonim ***** válasza:

8-as, unokabátyám pl pont így beszél a nőjével.

Én már régen szájon kentem volna, mert tahó, de a csaj még tűr (10 éve lassan?)

2023. ápr. 18. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!