Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki csak szexre hajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csak szexre hajt képes ezeket a dolgokat megtenni?

Figyelt kérdés
Három napig környékezni és várni az első csókra. Utazni nem keveset egy randi kedvéért. Vendégül látni a lányt, és patinás rendet rakni a szobájában, hogy ne legyen a lánynak rossz benyomása. Elmenni a lányhoz, vinni ajándékot a szüleinek (márkás bon-bon és ital), és azt mondani, hogy máskor is szívesen jön. Kényeztetni a lányt órákon keresztül anélkül, hogy bármi viszonzást kapna. Amikor áll a kuki és azt mondja a lány, hogy még kell egy kis idő, hogy bátorságot gyűjtsön ahhoz, hogy megtörténje, akkor nem szólni egy rossz szót sem. Naponta legalább két sms-t írni szerelemről, arról, hogy mennyire kíván. Iwiw-re felrakni a lányt. Két hét alatt ez mind megtörtént. Ha valaki ezeket megteszi, és megkapja a lányt, akkor az illető nem csak a szex miatt van vele, ugye?
2009. aug. 30. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
ez csak szex
2009. aug. 30. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem.De tudod sosem lehet tudni,hogy az illető mire képes és mik a szándékai.Ha biztosra akarsz menni akkor várjatok még egy kicsit szexel.Ha nem változtat a viselkedésén,ugyanolyan odaadó lesz,és nem sürget,akkor valószínű nem csak szexet akar.
2009. aug. 30. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

sokmindent megtesz az ember a szexért. >:)

ne parázz, szerintem ha ilyeneket csinál akkor nem lesz tapló. de a szex tényleg nagoyn fontos a hímeknek, pár napot várni is sok, úgyhogy ennyi bőven elég bizonyságnak.

2009. aug. 30. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Ha valaki csak szexet akar akkor az nem izél, hanem keres egy csajt aki megadja neki...

Viszont ez szerintem inkább csak szédítés, a szerelemrol szóló sms-ek eleve nem szimpatikusak.

2009. aug. 30. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Ehh!

Én is ilyen helyzetben vagyok vagyis kicsit nehezebben szerintem nálad valahogy egyértelmü hogy a pasi nem a szexre hajt! Ha csak a dugás érdekelné akkor nem irna smst nem rakna ki iwiwre fotot, és föleg nem találkozna a szülökkel.. sem semmi ilyesmi..csak egyszerü modszerekkel probálkozna meg hülye szövegekkel, és csak a szexröl meg a testedröl hablatyolna..

2009. aug. 30. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szeret téged:)
2009. aug. 31. 01:24
 7/7 anonim ***** válasza:

ha csak a szexre hajtana,akkor miután rádöbben hogy tőled nem 1 óra ismerettség után kapja meg,otthagyott volna...

igy leirták alapján egy szerelmes pasi

2009. aug. 31. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!