Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én várok el túl sokat, vagy a barátom nem képes megtenni nekem ilyen dolgokat?
Következő napon be kellene mennem a városba elintezni pár dolgot, nincs autóm, se jogsim egészségügyi okok miatt, így nekem ez egy fél napomba kerülne, hogy vegigjárjam a várost. Megkerdeztem a barátomat nem e jonne el velem, ha amugyis jön hozzám, és akkor 1 óra alatt végezni tudnék. Ezen annyira felb@szo*ott, hogy már nem is fog átjönni, és azt vágta a fejemhez, hogy a hurimpálásomra keressek mást, és hogy (idezem) "nem vagyok a ku*v@ taxisod b@zdm*g".
Szerintem nem kérek sokat, hogyha a párom, akkor logikusan segithetne nekem ilyenekben. De ha sokat is kérek, szerintem akkor sem kellene ennyire bután lereagalnia a dolgot.
Normális kapcsolatban meg sem kell kérdezni hogy elmegy e veled, hanem magától ajánlja fel!! Nálunk legalábbis igy működik.
A tied meg nem is kapcsolat csak d***ra tart.
Kedvenceim az ilyen kérdések, kérdező hölgyike kiragadja a végfejleményét a beszélgetésnek, majd gondolom boldogan olvassa a szakíts a tahóval! válaszokat.
Amúgy ennek mi értelme van?
Fogsz szakítani?
Amúgy meghallgattam volna az egész eszmecserét, úgy teljesebb lenne a kép.
15
Dehogy fog szakítani😂
Csak mástól is hallani akarta, h mekkora szemét a pasija. Csak a szoki.
Hm, lehet te vársz el tőle túl sokat, mert nem a barátod, csak a szexpartnered.
Ha a párod tényleg, akkor nem olyan dolog, amibe belehalna, főleg, ha nincs más dolga.
Mindenképp szakítani kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!