Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én várok el túl sokat, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én várok el túl sokat, vagy a barátom nem képes megtenni nekem ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Következő napon be kellene mennem a városba elintezni pár dolgot, nincs autóm, se jogsim egészségügyi okok miatt, így nekem ez egy fél napomba kerülne, hogy vegigjárjam a várost. Megkerdeztem a barátomat nem e jonne el velem, ha amugyis jön hozzám, és akkor 1 óra alatt végezni tudnék. Ezen annyira felb@szo*ott, hogy már nem is fog átjönni, és azt vágta a fejemhez, hogy a hurimpálásomra keressek mást, és hogy (idezem) "nem vagyok a ku*v@ taxisod b@zdm*g".

Szerintem nem kérek sokat, hogyha a párom, akkor logikusan segithetne nekem ilyenekben. De ha sokat is kérek, szerintem akkor sem kellene ennyire bután lereagalnia a dolgot.

2023. ápr. 17. 12:33
1 2 3
 11/29 NTBS ***** válasza:
61%
Nem. Ez lenne a normális. De sok esetben nem így néz ki egy párkapcsolat.
2023. ápr. 17. 13:00
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
Ez a csávó semmibe se néz, baszd ki nyugodtan.
2023. ápr. 17. 13:10
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

Normális kapcsolatban meg sem kell kérdezni hogy elmegy e veled, hanem magától ajánlja fel!! Nálunk legalábbis igy működik.

A tied meg nem is kapcsolat csak d***ra tart.

2023. ápr. 17. 13:13
 14/29 anonim ***** válasza:
17%

Kedvenceim az ilyen kérdések, kérdező hölgyike kiragadja a végfejleményét a beszélgetésnek, majd gondolom boldogan olvassa a szakíts a tahóval! válaszokat.

Amúgy ennek mi értelme van?

Fogsz szakítani?

Amúgy meghallgattam volna az egész eszmecserét, úgy teljesebb lenne a kép.

2023. ápr. 17. 13:29
 15/29 anonim ***** válasza:
76%
ingyen akart dugni anelkul, hogy barmilyen erofeszitesebe kerulnel, o nem a partnered, parod, baratod, csak egy zsakurito eszkoz vagy szamara.
2023. ápr. 17. 13:38
 16/29 anonim ***** válasza:
47%

15

Dehogy fog szakítani😂

Csak mástól is hallani akarta, h mekkora szemét a pasija. Csak a szoki.

2023. ápr. 17. 14:04
 17/29 anonim ***** válasza:
31%
16, ki mondta, hogy szakitson vagy szakitani fog?
2023. ápr. 17. 14:18
 18/29 anonim ***** válasza:
79%
17 éppeszű emberrel így viselkedne bárki, azonnal elköszönne. Nem gyakorin kérdezné meg, hanem a soha többet viszont nem látásra. Már akinek van egy csepp tartása. Akinek nincs gerince, mert igy is jó a fazon pénze, csak legyen, az meg megérdemli, hogy egy lábtörlőként viselkedjenek vele.
2023. ápr. 17. 14:28
 19/29 anonim ***** válasza:
45%

Hm, lehet te vársz el tőle túl sokat, mert nem a barátod, csak a szexpartnered.

Ha a párod tényleg, akkor nem olyan dolog, amibe belehalna, főleg, ha nincs más dolga.

Mindenképp szakítani kellene.

2023. ápr. 17. 14:54
 20/29 anonim ***** válasza:
43%
Egyreszt nem tudjuk a teljes sztorit masreszt ezt a nőt hurcibálni dolgot én is rühellem.
2023. ápr. 17. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!