Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én várok el túl sokat, vagy a barátom nem képes megtenni nekem ilyen dolgokat?
Következő napon be kellene mennem a városba elintezni pár dolgot, nincs autóm, se jogsim egészségügyi okok miatt, így nekem ez egy fél napomba kerülne, hogy vegigjárjam a várost. Megkerdeztem a barátomat nem e jonne el velem, ha amugyis jön hozzám, és akkor 1 óra alatt végezni tudnék. Ezen annyira felb@szo*ott, hogy már nem is fog átjönni, és azt vágta a fejemhez, hogy a hurimpálásomra keressek mást, és hogy (idezem) "nem vagyok a ku*v@ taxisod b@zdm*g".
Szerintem nem kérek sokat, hogyha a párom, akkor logikusan segithetne nekem ilyenekben. De ha sokat is kérek, szerintem akkor sem kellene ennyire bután lereagalnia a dolgot.
"nem vagyok a ku*v@ taxisod b@zdm*g"
Egy ilyen mondat után remélem párod az "ex" státuszt nyerte el.
Egyébként maga a kérés se olyan nagy, de nem is a megtagadása durva, hanem az a stílus, ahogyan tette.
Most a párodnak is mutasd meg a kérdést, engedd, hogy az ő változatát is lássuk, s utána pontosabb választ tudok adni.
Ez idáig a reakciója túlzott, de amíg az ő sztoriját nem hallgatom meg, addig téves is lehet.
Gondolom a 3-as válaszoló (73%-os) pontozott le mindenki mást.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
7-es aztán te mit teszel hogy legyen nőd?
A kérdésre pedig ez a válasz és stílus, azonnali szakito ok
nekem kicsit életszerűtlen szagú az alábbi párbeszéd
- "Drágám, segítenél nekem abban hogy a városban el tudjak intézni pár dolgot, beviszel ?"
- nem vagyok a ku*v@ taxisod b@zdm*g
Jesszus.
Egyrészt, teljesen oké kérés - ha én lennék a te helyedben, én is megkérném a páromat, ő pedig biztosan el is vinne.
Az is rendben lett volna, ha nem visz el - de akkor csak közli, hogy bocsi de nem, nem pedig a földhöz verve magát hisztizik, mint egy ovis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!