Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a vezetékneveteken szólitana a párotok, amikor másoknak beszélne rólad? 26/n
Kovács a vezetéknevem, és haverjaim/barátnőim néha szólítanak így, de észrevettem, hogy a párom is így beszél rólam másoknak. Példa: Még megvárom a Kovácsot. Majd mondd el a Kovácsnak is azt a sztorit stb…
Engem nem zavart, mivel gondolom amiatt, hogy a haverjaim néha így hívnak, velük az “általuk használt” nevemen; tehát a vezetéknevemen szólít.
De mások szerint ez tiszteletlenség kicsit és nem túl személyes/kedves/“szerelmes”.
Ti mit gondoltok?

Mifelénk a társaságban csak az exekre szoktak vezetéknévvel hivatkozni, de rájuk is csak akkor így, ha kifejezetten csúnyán mentek szét. Szóval, ez minimum fura.
Az viszont már a full paraszt szint, ha előtted flörtöl más nőkkel, ez a már xarba sem néz kategória...

Engem a férjem Dezsőkének hív meg én is őt pedig nem így hívják :D néha mások előtt is kiszalad, mert megszoktuk...nem tudom én poénnak fognám fel. :D
De kérdezd meg ha zavar, max a válaszan nevettek majd egy jót :)

A veznev nem gaz. Amolyan becenev.
Te is flortolj a jelenleteben. Ez a tukrozes ,amit tobb teraeuta is javasolni szokott. Bevalt nalunk is.
Tisztelet? Ha elkezded magadat tisztelni es ugy viselkedni,h vannak barataid,eogramjaid kulon tole,nem ersz ra mindig pl. jobban fog ertekelni.

Nem a nagydumás f@szkalapokba kéne kapcsolatban lenni. Nem igaz hogy nem veszitek észre, hogy sz@r ember a másik.
Mondjuk így hogy nincs benned annyi hogy elmond ez zavar. Meg is érdemled.

Szerintem nincs ezzel gond, de jobb az, ha van valami aranyosabb kis megszólítás.
Én hülye helyzetben vagyok, mert a feleségem magasabb nálam, és így ő engem tökmagnak szólít.
Hivatalos üzleti vacsorán is.
Mondtam már neki, hogy ez azért egy kicsit így megalázó. 😥

19.
Na jó, neked is igazad van, de te a felső 10 ezer vagy, orvosi diplomával., magasciskokai végzettséggel.
A kérdés az szerintem az átlag embereket célozza.
Ott azért lehet bármilyen megszólítás.
Szerintem az egymást nagyon szerető párok inkább különféle aranyos kis becenevekkel szólítják egymást.
Például.:
Bogaram, cunci-mókusom, cicukám, kandurkám, édesem, drágám, csődöröm, aranyom, bogyókám, mazsolám, manócskám, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!