Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugodtak lennétek, ha a párotok elmenne három napra horgászni egy párral?

Figyelt kérdés

A pár női tagjával fél éve nagyon barátkozik, a férfival semleges a kapcsolata. Csak a nő miatt viseli el. Elviccelődnek de szerinte a nő sokkal jobbat érdemel.

Három napra utaznak le egy eldugott kis tóhoz horgászni. Ez nagyon nem az én világom, semmi kedvem egy kis házban aludni meg egész nap unatkozni. De nem tudom mennyire normális ez? Még ha tényleg létezik férfi-nő barátság, ez nem túlzás, hogy ennyi időt töltenek együtt? Ti mit szólnátok hozzá?

2023. ápr. 14. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez azon múlik, mennyire valóban csaK barátok...nem celozgatni akarok de én azért nem lennék nyugodt😔 Nyilván megtiltani nem lehet de úgyis látod a viselkedeséből ha volt vmi.a 3 nap alatt..
2023. máj. 8. 06:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen kisházas horgászós kiruccanáson egy párral. Az zavart hogy egylégterű volt a vityilló és szemérmetlenül szexeltek tőlem csak néhány méterre éjjel. Azóta se tudom hogy ez valami felhívás volt e "táncra" vagy mindig ilyen szenvedélyesek.
2023. máj. 8. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Nyugodt, mert kiraknám előtte mielőtt megy horgászni velük. 😂
2023. máj. 8. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
66%
Inkább azon agyalj, hogy miért nem tudsz egy-két unatkozós (könyvekről hallottál már?) napot bevállalni a kedvéért? Hidd el, én sem szeretek a feleségemmel vásárolni, de ha arra kér, vele megyek. Téged kértek egyáltalán? Mert ha ez fel sem merült, lehet direkt hagynak ki egy jó tömegszexből:)
2023. máj. 8. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!