Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugodtak lennétek, ha a párotok elmenne három napra horgászni egy párral?
A pár női tagjával fél éve nagyon barátkozik, a férfival semleges a kapcsolata. Csak a nő miatt viseli el. Elviccelődnek de szerinte a nő sokkal jobbat érdemel.
Három napra utaznak le egy eldugott kis tóhoz horgászni. Ez nagyon nem az én világom, semmi kedvem egy kis házban aludni meg egész nap unatkozni. De nem tudom mennyire normális ez? Még ha tényleg létezik férfi-nő barátság, ez nem túlzás, hogy ennyi időt töltenek együtt? Ti mit szólnátok hozzá?
Féltékenység= önbizalomhiány! Neked magaddal van a bajod? Attól félsz hog jobb lesz a nő? Legalább kiderül hogy milyen ember a "párod". Ha nem bízol benne, akkor valójában tényleg a "párod"? Vagy félted azt az életet amit mellette élsz?
Kövezzetek meg, de a feleségem céges bulikra meg csapatépítőkre járt, mégis itt van mellettem. Cirka 17 éve.
Azok a nők meg azok a kommentek, meg azok az életek amiket ltek vagy élnek, hááááát az meg a no komment kategória. Van egy proli pasitok, majd még féltékenykedtek is rá? Csak halkan kérdezem: ez kit minősít? Minek vagytok ilyen pancser, lúzer, neveletlen, anyátlan-apátlan, semmirekellő pasikácskákkal. Mert ilyen esetben férfiakról nem beszélhetünk, ezt azért ti is beismeritek remélem. Kényszer? Nincs kiút?
Ezek a buta, álnaív kérdések...
Incelek írják az összes ilyen ostoba fantáziát.
Hát ha ott lesz a férj, akkor annyira nem aggódnék. Csak nem fogja előtte dugni. Vagy ha mégis, és az feldarabolja harcsacsalinak, akkor meg is érdemli.
Ha ennyire nem szeretnék menni, de ő igen, akkor nem tilthatnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!