Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 2 év 5 honapot voltunk együtt ebbol 5 hónapot.2 napja külön vagyunk de nsgyon az anyja szoknyája alá bujij Ö 20 én 18 évesek vsgxunk de nem engednek el minket ketten horgászni vajon keresni fog?
Ö az a tipus aki nem megy a másik után..
De viszont nkm elegem van h mindig én megyek
De ö meg azt monfja mindig attol fél h mikor szedem össze a ruhám és jövök haza
Az anyja mondta vasaljam le a sötételöt én le vasaltam egy üveg asztalom és megszol h hát ö ilyen vasalást még életében nem látott pedig 50 éves
Segitek neki persze nem mindenbe mert akk nincs szabadidőm...
Multkor is haza mentem érettségirol enni se ettem takaritottam majdnem 3 és hol oráig utána le mentem szüleimnél haza jötten mosott és párolta a zoknikat mondom segitsek? Azt mondja najd ö megcsináli kiteriti
Nem állt mellettem ki
Szerintetek? Keresni fog? Hiányzik nagyon de én nem tudok már ott lakni
Érettségiről mentél haza?
A fiú anyja pedig a zoknikat párolta?
Elhiszem, hogy nem tudsz ott lakni.
Szerintem ne keresd többet a fiút.
Ez mi akar lenni?🤔 🤦♀️
Zagyvaság, értelmetlen, biztosan nem sikerült az érettségid sem.
Zokni párolás??? WTF???
Hát, lehet, hogy érettségizni próbáltál, de tuti nem fog sikerülni!
Valahonnan az Isten háta mögül írsz és valami harmatgyenge szakgimiben próbálkozol az érettségivel, ami még senkinek sincs a családban?
Én értem! 5 hónapja egy vasalt üvegasztalon az anyja szoknyája alól horgásszák a párolt zoknikat!
Nem élet ez! Hagyd ott az egészet.
Neharagudjatok kitörlődött a többi amit irtam
Lényeg az hogy bele szoltak az életünkbe
Nem mehetünk oda ahova akartunk
Az anyja folyamatosan olyanokat mondott:
„Én nem engedem a fiamat olyan messzire”
20 éves könyörgöm!
Hagy döntse már el ö hogy hova akar menni dolgozni tanulás után..
Tulságosan féltik
És csináltam én segitettem de már anyjának nem tetszett az h este 10kor haza jöttünk azt mondta ne mennyünk sehova már mi meg elmentünk
Ezzel megkezdödött minden
Utána alig szolt hozzám
Szemével ölni tudott volna
Érettségiről haza mentem más osztálytársaim pihentek nekem takaritanom kellett és mondtam a páromnak h nkm is kell szabad idő stb
Még megszolt hát h én jobban birom csinálni mint az anyja meg hogy ha már itt lakok segitsek be mindenbe
Minden be be segítettem 5 honapja és már nem birom..
A párom elment a barátainál tippmixelni vagy esetleg horgászni én is elmentem vele horgászni de ritkán nkm itthon kellett maradni és takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!