Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal 2 év 5 honapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 2 év 5 honapot voltunk együtt ebbol 5 hónapot.2 napja külön vagyunk de nsgyon az anyja szoknyája alá bujij Ö 20 én 18 évesek vsgxunk de nem engednek el minket ketten horgászni vajon keresni fog?

Figyelt kérdés

Ö az a tipus aki nem megy a másik után..

De viszont nkm elegem van h mindig én megyek

De ö meg azt monfja mindig attol fél h mikor szedem össze a ruhám és jövök haza

Az anyja mondta vasaljam le a sötételöt én le vasaltam egy üveg asztalom és megszol h hát ö ilyen vasalást még életében nem látott pedig 50 éves

Segitek neki persze nem mindenbe mert akk nincs szabadidőm...

Multkor is haza mentem érettségirol enni se ettem takaritottam majdnem 3 és hol oráig utána le mentem szüleimnél haza jötten mosott és párolta a zoknikat mondom segitsek? Azt mondja najd ö megcsináli kiteriti

Nem állt mellettem ki

Szerintetek? Keresni fog? Hiányzik nagyon de én nem tudok már ott lakni

2019. máj. 10. 07:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
És akkor mi van, ha takarítani kell??? Észnél vagy te? Az a bajod, hogy a mocskotokat el kell onnan takarítani? Vagy szerinted az anyja csináljon mindent, mert neked kell a nagy büdös semmittevés után a szabadidő??? Úgy vágnálak ki a saját házamból, hogy a lábad sem érné a földet!
2019. máj. 10. 08:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Érettségi idejére én biztosan a nyugalmat választottam volna valahol otthon, pár nap erejéig, nem pedig az anyósjelölt programjait. Szóbelinél tudsz változtatni. Nyilván kell takarítani is, de ez a néhány nap vizsga azért megérdemel egy kis kibúvót valóban, mégis eddigi életed legnagyobb megmérettetéséről van szó. Aztán persze be is kell pótolni a vizsgák alatt elmaradt házimunkát. Mert a zoknik nem párolják meg magukat... 😃

Barátod meg azt tesz, amit akar. Ha neked nem felel meg, akkor vele beszéld meg, ne velünk! Mert igazad van abban, hogy már önállónak kéne lennie. Ha tanul is még, akkor mellette mehet a diákmunka. Nyártól te is gyűjthetsz a közös albira.

2019. máj. 10. 08:33
 13/14 anonim ***** válasza:

8-as, a te hozzászólásod vitt mindent. :)

Amúgy zoknit én sem párolnék, az íze nem hiszem, hogy túl jó...

A magyar érettségid nem lesz 5-ös... :(

2019. máj. 10. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell kicsúfolni -a viccelődés belefér- ha valaki tájszavakat használ.

Gondolom azért a többségnek nem esne nehezére 2 percet agyalni azon, hogy a zokni párolás=zokni párosítás.

Sok szerencsét az érettségihez kérdező :)Az anyósok meg már csak ilyenek, mindig találnak kifogásolni valót, mi sem leszünk különbek azt hiszem, de mivel az ő háza, hát az ő vára.

2019. máj. 10. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!