Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 50 éves férfi valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 50 éves férfi valóban csak barátkozni akar a 28 éves csajommal?

Figyelt kérdés

A barátnőm pultosként dolgozik, sokszor késő estig. Azon a helyen is vannak törzsvendégek, tudok róla, hogy néhányan bepróbálkoznak nála mert nagyon szép és kedves is. Az ő hűségében nem is kételkedek. De van egy idősebb, 50 éves férfi akivel különösen megkedvelték egymást, rengeteget beszélgetnek, messengeren is, telefonon is. Sokszor bemegy hozzá ez a hapsi, főleg ha látja hogy épp nincs nagy forgalom ott bent. A csajom szinte rajong érte, az apját látja benne (a saját apja sosem foglalkozott vele). A pasi is elmondása szerint lányaként szereti. De nekem furcsa, hogy kedveskedik neki kisebb dolgokkal, visz neki kaját, születésnapján és névnapján virágcsokrot. Szervezett néhányszor mininyaralást egy tópartra több barátnak (5-6 fő), de ott is szinte kinyalta a seggét a csajomnak. Nem flörtöl vele de cukkolja, sokat nevetnek, vagy épp nagy komoly beszélgetésben vannak.

Persze tud rólam, normális velem de látom a szemén, hogy nem bír. Volt nemrég egy eset, hogy este egyedül volt bent a csajom a pultban és egy részeg barmot alig tudott kirakni. Félt, hogy visszajön, hívott is engem de aznap sajnos én is eléggé berúgtam és aztán mélyen aludtam, nem hallottam a hívását. Így azt az idősebb férfit hívta aki persze rohant azonnal, ott volt vele zárásig, majd haza is kísérte. Azóta meg inkább látom rajta az ellenszenvet.

A csajomnak próbáltam felhozni ezt, de szerinte csak barátkozik vele, lányának tekinti és különben is ő szinte már többet törődik vele mint én.

Amúgy is lassan hajlok a szakítás felé mert nem nagyon érzek nagy szerelmet a csajom irányába, még féltékenységet sem, de kíváncsiságból érdekelne ti mit gondoltok. Tényleg csak barátilag fontos az idősebb pasinak?

2023. ápr. 11. 19:21
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, a csajom nem igazán van szerintem elszállva, most sem akarja észrevenni, hogy mi a helyzet az idősebbel.

Az a gáz, hogy bár nekem is átfutott a fejemen korábban a pasi szándéka de egy ismerősöm is szóba hozta ezt. Feltűnt neki, hogy ott van a közelében mindig, sutyorognak, vagy csak szemmel tartja. Nagyon égő nekem ez.

2023. ápr. 12. 09:45
 12/38 anonim ***** válasza:
72%
Ez az amikor a heterok tovább gondolnak mindent is ....amúgy a csajodtól függ ez az egész milyenség nem a pasastól.
2023. ápr. 12. 10:01
 13/38 anonim ***** válasza:
48%
Az gáz hogy basztad felvenni neki a telót mert részeg voltál. De minden bizonnyal több van benne mint barátság. Ezek után meg végképp. De a kezdetektől ki indulva biztos vagyok benne hogy azért alakult így mert te túl engedékeny vagy a csajhoz így lazán próbálkozhat más is. Te gondolom ezt látod ezért szűnhet az érdeklődés irántad is. Mert a csaj könnyen eltud vonatkoztatni tőled. Az igazi férfi meg csak baszni és irányítani akarja a nőt. Ezen kívül semmi érdemlegeset nem tudnak felmutatni. Szerintem ne foglalkozz kurvákkal.
2023. ápr. 27. 11:38
 14/38 anonim ***** válasza:
84%
A csajod nem ostoba az már lejött. Te meg ha már nem is érzel semmit iránta nem mindegy ? Nem a helyzet a kellemetlen Neked hanem a tény. A pasi korával meg kár jönni, hidd el ezt senkit nem befolyásol semmiben sem. Rengeteg kapcsolatok látok ahol vagy a nő vagy a férfi jóval idősebb a másiknál és semmi probléma nincs közöttük. Ha van kémia az nem korfüggő . A hiúságod ami xar ebben értem én de nem is foglalkoztál a barátnőddel annyit meg úgy ahogy azt kellett volna. Mindegyikőtök álljon tovább és ennyi volt. Tudom közhely amit írtam de ezen ez segít nem az önmarcangolás. Máskor okosabb leszel ....
2023. ápr. 27. 16:08
 15/38 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem akkor is beteg, 22 év korkülönbség, és teljesen egyértelmű, hogy a csaj alávetné magát akármyelik pillanatban.
2023. máj. 9. 11:12
 16/38 A kérdező kommentje:
15 Ugye? A mondatod első felével teljesen egyetértek, de én úgy látom inkább a hapsi vetődne rá.
2023. máj. 9. 11:26
 17/38 anonim ***** válasza:
64%
Az is, de a csaj is, olyan nincs, hogy valaki apjaként néz valakire..kamu.
2023. máj. 9. 12:00
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Onmagaban 22 ev ezzel a felallassal nem akadalya ferfi-no vonzalomnak. Annyi idosen siman bejott volna, mondjuk egy hasznalt zenesz fazon. De lehet olyan, hogy egyik igy, masik ugy erez. Az is lehet, hogy sajat maguk sem tudjak, gondoljak, hogy tobbet ereznek. De jol erzik magukat egyutt, jo nekik.
2023. máj. 9. 12:52
 19/38 anonim ***** válasza:
16%
Nekem nem kellene ilyen rbanc ! Előbb utobb bele fog ulni az oregember farkaba.. par italt meg kis boravalot ad a csajnak az meg veletlen tovabb marad zarad utan " kam le kellet szanolni a penzt" szoveggel.
2023. máj. 9. 13:04
 20/38 anonim ***** válasza:
20%
Oreg aponak adj egy riasztot tudja hol a helye.
2023. máj. 9. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!