Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van bármi tippetek arra, hogy...

Van bármi tippetek arra, hogy hogyan lehetne internetes viszonylatban IS barátkozni? Mármint valóban barátkozni?

Figyelt kérdés

Nem, nem dickpickre gondolok amit egy random pasi küldene tinder után, hanem egy olyan platformra ahol tényleg barátkozási célzattal vannak emberek. :D

21/L

2019. szept. 25. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
A legfontosabb szabály, hogy ha lány vagy azt sosem szabad elárulni. :D
2019. szept. 25. 20:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Jó tanács lenne, de ha nem árulnék el a többség szerint egy ilyen "alap" infót, akkor meg azt követelnék, vagy 50 éves bácsinak kiáltanának ki, aki kicsit kacérkodni akar . 🤔😅
2019. szept. 25. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
El lehet árulni de nem rögtön.
2019. szept. 25. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Ott a Tandem. Vannak kedves emberek bőven és még nyelvet is gyakorolsz
2019. szept. 25. 22:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg egy hasznos app. 🙃
2019. szept. 26. 17:49
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

Most lehet kaptál egy pár üzenetet itt is, ezért hátrány kiírni egyből, hogy lány vagy (persze megértem az álláspontodat, de aki tényleg barátkozni akar, az anélkül is ír, hogy tudná, milyen nemű vagy).

Itt is lehet barátkozni, de itt a sok 'dickpick' ember sajnos az értelmesebbekre is veti az árnyékot, így általában semmi nem jön ki belőle. Más lehetőséget a Tandemen kívül most nem tudok, egy a lényeg, Anotalkot ne használj, az nem éri meg. :D

2019. szept. 26. 17:56
 7/13 A kérdező kommentje:

Az Anotalk az a hely, amit nem látogatnék meg újra, úgy látom akkor más is így vélekedik. 😅

Persze, értem azt a részét is, hogy miért nem kellene, de maga a gondolat, sőt a tény is olyan elkeserítő, hogy azért mert nő vagyok egyből megtalalnak ezek az emberek, ezért "titkoljam". (de nyilván ez egy létező probléma :D)

2019. szept. 26. 18:05
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Beteg világ az, ahol a barátokat is a netről gyűjti az ember.
2019. szept. 26. 18:14
 9/13 A kérdező kommentje:
A kérdés úgy hangzik, hogy internetes viszonylatban IS. 🙃 Ha további magyarázatot igényel, akkor úgy gondolva, hogy a valóvilág által kínált lehetőségeken kívül (nyilván iskola, munkahely, szórakozóhely, egyéb hobbihoz köthető dolgok ) is keresel lehetőséget ismerkedésre.
2019. szept. 26. 18:20
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

#8: Ha nemcsak innen táplálkozik az ember barátkereséssel, akkor szerintem inkább pozitív dolog. De van a véglet is persze.

Kérdező: Jól átlátod a dolgokat, és ez sajnos nem az a világ, ahol ha lány vagy, tisztességesen kezeljenek minden téren (nem általánosítok, csak amit említettem is feljebb, kapjuk mi is az árnyékot magunkra a bunkóbbaktól). Attól, hogy szép vagy, meg lány, egyből dickelgetni kell. Elég szép, nemde?

2019. szept. 26. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!