Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg mindig a párunkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindig a párunkat kell először megkérdezni, felhívni?

Figyelt kérdés

A párom többször jelezte, hogy nem "érzi, hogy a páromnak van tekintve" mert nem érzi magát prioritásnak.

Ha sikerült egy vizsga vagy eltöröm a lábam, tényleg őt "kell" felhívni először, ha van egy film, amit megnéznék, őt kell elhívni először, a többiek csak másod-opciók.

2023. ápr. 11. 14:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell, de nekem alap, hogyha valami fontos történik velem, akkor ő tudja először.

Ő is így van vele.

A film az más tészta.

2023. ápr. 11. 16:46
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Én is egyszerre hívok a férjem és anyum. Aki előbb felveszi a telefont az tudja meg elsőként.

Pl. mi volt az orvosnál a gyerekkel (anyum orvos), vagy kaptam előléptetést.

2023. ápr. 11. 17:02
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
Nem. A páromnak semmi köze semmihez. Főleg ha nemibeteg leszek.
2023. ápr. 11. 17:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ember ösztönből azzal aki hozzá a legközelebb áll azzal szokta megosztani elsőként az örömét. Ezért jó ha az ember figyel ezekre az apróságnak tűnő dolgokra, mert a leplezetlen igazságot megtalálja, ha: figyelmes.
2023. ápr. 11. 18:07
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

#10 Azért ez nem így van. Én SOHA nem tudnám és nem is akarom Anyumat második helyre tenni! A Vőlegényemmel ők azonos helyen állnak, és ez mindig is így lesz! Mindketten az első helyen! De azért önálló felnőtt vagyok, viszont DE, mindig is Anyum kislánya leszek!

#2 és #8 voltam

2023. ápr. 12. 08:19
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 Bocsi, de ezzel csak magadat próbálod nyugtatni. Nincs olyan, hogy két ember van az első helyen. Nézd meg, le sem bírnál olyat írni lelkifurdalás nélkül, hogy már nincs az első helyen (ami amúgy a gyermeki státuszból való kilépés, önálló felnőtté válás része), mert még mindig az anyukádnak való megfelelés irányít.

A te életed, úgy éled, ahogy neked jó, de azért szerintem nem ártana normálisan leválni, mert a házasságnak általában nem szokott jót tenni, ha anyucinak akár csak közel akkora szava és befolyása van, mint a házastársadnak.

2023. ápr. 12. 13:51
 17/19 anonim ***** válasza:

#16 Kár, hogy olyasmihez szólsz hozzá, amiről fogalmad sincs. Te engem ne ítélj meg ismeretlenül! Nem is akarok leírni olyat, nem is akarok TELJESEN kilépni, egyáltalán nem felelek meg neki! Tudod, mit? Direkt leírom neked, hogy egy házban lakunk, a jövendő férjem odaköltözött, és imádják egymást Anyummal.

Nem vagy te senki, aki engem ilyen módon megítélhetsz, semmit nem tudsz sem rólam, sem a családomról!

2023. ápr. 12. 13:59
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 Látom, betalált a válaszom.

Úristen, még egy házban is laktok a (szigorúan nagybetűvel írandó) Anyukáddal???

2023. ápr. 12. 14:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Fu,17-es, ez tényleg nagyon egészségtelen. Egészséges férfi nem menne bele ilyesmiben..
2023. ápr. 12. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!