Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindig a párunkat kell először megkérdezni, felhívni?
A párom többször jelezte, hogy nem "érzi, hogy a páromnak van tekintve" mert nem érzi magát prioritásnak.
Ha sikerült egy vizsga vagy eltöröm a lábam, tényleg őt "kell" felhívni először, ha van egy film, amit megnéznék, őt kell elhívni először, a többiek csak másod-opciók.

Én a mai napig Anyumat hívom először. Utána a Kedvesemet. Nyilván, ha olyan van, ami csak a Kedvesemet érinti, Anyum nem releváns, akkor őt. Ha pedig a barátnőm, akkor őt.
40/N

Nekem nem "kell", de nekem alapból az jön, hogy először neki szólok. Anyum persze sokszor rögtön utána értesül ezekről.
Aztán van más szitu is - látok egy filmet, ami biztos érdekelné a legjobb barátnőmet, vagy valami olyan történik, ami inkább anyumat érinti, akkor persze nekik szólok először. Páromnak meg később amiatt, hogy tudjon róla (ne csodálkozzon, ha valamelyik napon későn megyek haza)

#2 vagyok.
Jó, ott is az igazság, hogy Anyumat hívom, Páromat viszont majdhogynem ugyanakkor Messengeren, mert a munkája miattkiszámíthatatlan, fel tudja-e venni :-)

Én az a fajta vagyok, aki inkább üzen mint telefonál (szerencsére nem igazán történik olyan, ami miatt telefonálni kell - gondolok itt pl. balesetre), így páromnak és édesanyámnak szoktam írni, kb. egyszerre.
Ha telefonálni kell, akkor alap esetben először páromat hívom - de ha édesanyámmal relevánsabb az ügy, akkor őt. Nem azért, mert kell, hanem mert nekem így jön.
Ők ketten a vész-kontaktok is a telefonomban. Ha pl. összeesek az utcán vagy elütnek, akkor ahhoz a két számhoz mások is hozzáférnek, és tudják őket hívni.
Párom a névjegyzékében odabiggyesztette az "ICE" (In Case of Emergency) rövidítést a nevem mellé

"Tényleg mindig a párunkat kell először megkérdezni, felhívni?"
Ha önálló felnőtt vagy és életed társának tekinted a párodat, akkor evidens, hogy ő van az első helyen.
Ha még elsősorban anyuciék gyereke vagy, vagy főleg a barátoknak élsz, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!