Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg mindig a párunkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindig a párunkat kell először megkérdezni, felhívni?

Figyelt kérdés

A párom többször jelezte, hogy nem "érzi, hogy a páromnak van tekintve" mert nem érzi magát prioritásnak.

Ha sikerült egy vizsga vagy eltöröm a lábam, tényleg őt "kell" felhívni először, ha van egy film, amit megnéznék, őt kell elhívni először, a többiek csak másod-opciók.

2023. ápr. 11. 14:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez attól függ. 20 évesen, a heti 2-3x pár órában összejárunk jellegű párom esetében valóban nem ez volt az alap. A 10 éve férjem esetében viszont nem is kérdés.
2023. ápr. 11. 14:57
 2/19 anonim ***** válasza:
64%

Én a mai napig Anyumat hívom először. Utána a Kedvesemet. Nyilván, ha olyan van, ami csak a Kedvesemet érinti, Anyum nem releváns, akkor őt. Ha pedig a barátnőm, akkor őt.

40/N

2023. ápr. 11. 14:59
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom masnal hogy is van. De nalam alap, hogy ha valami jo dolog tortenik akkor a parom tudja meg eloszor, ugyan ez ha valami baj tortenik. Ha pedig programot akarok, pl.: mozi, akkor is a paromat kerdezem meg eloszor, mivel vele toltom legszivesebben az idomet. De nalunk ez igy mukodik es problema se volt belole soha. 24-26 evesek vagyunk.
2023. ápr. 11. 14:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem "kell", de nekem alapból az jön, hogy először neki szólok. Anyum persze sokszor rögtön utána értesül ezekről.

Aztán van más szitu is - látok egy filmet, ami biztos érdekelné a legjobb barátnőmet, vagy valami olyan történik, ami inkább anyumat érinti, akkor persze nekik szólok először. Páromnak meg később amiatt, hogy tudjon róla (ne csodálkozzon, ha valamelyik napon későn megyek haza)

2023. ápr. 11. 15:00
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Azért a tesómat hívom, mert olyan a munkája, hogy bármikor felveheti a telefont. Párom lehet meetingen van.
2023. ápr. 11. 15:17
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az a jó ha nem csak a párja fontos az embernek hanem családja, rokonai is. Ebből kifolyólag adódhatnak olyan témák amik őt kevésbé érintik. Ha például a barátaiddal szerettek valamilyen sportot ami őt nem érdekli akkor úgysem vele fogod megbeszélni hogy nyert a csapatod, max. megemlíted. Ettől függetlenül persze még lehet 20 másik hobbid ami közös vele és hogy bármi mást is meg tudtok beszélni. Régebben szokás is volt hogy a nők és férfiak időnként külön közösségekbe jártak és ott olyan témákról beszéltek ami nem feltétlenül tartozott a másikra.
2023. ápr. 11. 15:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Paromat szoktam mindig eloszor ertesiteni, megkerdezni, kiveve termeszetesen, ha mondjuk olyan dolog, ami ot nem erdekli, nem erinti, anyukammal is sokat beszelek, de mondjuk egy sikeres vizsga, eloleptetes, akarmi utan a parom lenne az elso, aki tud rola. De mondjuk hozzatennem, hogy van, amirol anyam elobb tud neha, mert o elobb felveszi a telefont, ha a parom pl dolgozik, akkor max Messengert olvas, de azt sem gyakran. Szoval vannak esetek, amikor nem a parommal beszelek eloszor, de alapbol az lenne.
2023. ápr. 11. 15:25
 8/19 anonim ***** válasza:
97%

#2 vagyok.

Jó, ott is az igazság, hogy Anyumat hívom, Páromat viszont majdhogynem ugyanakkor Messengeren, mert a munkája miattkiszámíthatatlan, fel tudja-e venni :-)

2023. ápr. 11. 15:27
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

Én az a fajta vagyok, aki inkább üzen mint telefonál (szerencsére nem igazán történik olyan, ami miatt telefonálni kell - gondolok itt pl. balesetre), így páromnak és édesanyámnak szoktam írni, kb. egyszerre.

Ha telefonálni kell, akkor alap esetben először páromat hívom - de ha édesanyámmal relevánsabb az ügy, akkor őt. Nem azért, mert kell, hanem mert nekem így jön.

Ők ketten a vész-kontaktok is a telefonomban. Ha pl. összeesek az utcán vagy elütnek, akkor ahhoz a két számhoz mások is hozzáférnek, és tudják őket hívni.

Párom a névjegyzékében odabiggyesztette az "ICE" (In Case of Emergency) rövidítést a nevem mellé

2023. ápr. 11. 15:51
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

"Tényleg mindig a párunkat kell először megkérdezni, felhívni?"

Ha önálló felnőtt vagy és életed társának tekinted a párodat, akkor evidens, hogy ő van az első helyen.

Ha még elsősorban anyuciék gyereke vagy, vagy főleg a barátoknak élsz, akkor nem.

2023. ápr. 11. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!