Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz még lejjebb a kapcsolatun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz még lejjebb a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés
Elég szerencsétlen nő vagyok. Húsz éve vagyok együtt az élettársammal. A kapcsolatunk első fele arról szólt, hogy teljesen lenullázott lelkileg, már szinte az öngyilkosságig hajszolt, a második fele arról, hogy anyagilag is taccsra vágott. Most 40 éves vagyok és van két gyerek, most már jobban kiállok magamért, de félek, hogy 10 év múlva megint csak nézek, hogy mégis átvert. Mit tud még elvenni tőlem? Vagy reménykedhetek abban, hogy most már jobb lesz? Mi a következő lépés? Beújít egy huszonévest? Nálam tapasztaltabbak és értelmesebbek tanácsát szeretném kérni. Pesszimisták, beszólogatósok is nyugodtan írhatnak! Milyen arculcsapás érhet egy 40+-os párja részéről egy 40+-os nőt?
2023. ápr. 11. 08:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de 40 évesen hogy lehetsz annyira naiv, hogy azt hiszed, változik bármi is 20 év után?

Baromira nem egészséges ez a felfogás és így a gyerekeid is azt tanuljak, hogy hagyni kell magukat szrba venni másokkal.

Hogy teheted ezt a gyerekeiddel? Nem is értem.

2023. ápr. 11. 10:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit fogsz garantáltan elveszíteni? A gyerekeidet, amikor felnőnek. Soha nem fogják neked megbocsátani azt, hogy benne maradtál ebben a házasságban és hogy nem védted meg őket a hulladék apjuktól. Készülj fel erre előre, mert az ajtót se fogják neked kinyitni később, amit meg is érdemelsz.
2023. ápr. 11. 11:14
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, hogy egy nárcisztikus seggfejet fogtál ki. Belül gyűlöli magát, és úgy próbálja magát többnek érezni, hogy téged aláz, bánt. Sokan csinálják ezt. Ha tudsz, válj el tőle. Ő csak hosszas terápiával tudna változni, ha akarna, de valszeg nincs betegségtudata. 50f
2023. ápr. 11. 11:28
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem merne manapság hozzámnyúlni már, tudja, hogy azonnal felállnék már a mai eszemmel, azt meg nem akarja. Nincs semmi verekedés. A gyerekeket se veri. Többnyire nem is ordít, mert azt szereti, hogy engem felhúz, amíg nem ordítok, és akkor lehet rám mutogatni, hogy milyen proli vagyok. Meg nem az az iszik, kártyázik, csajozik stílus. Inkább egy hisztis, túlnőtt neveletlen gyerek szintjén áll. Ilyenek voltak, hogy szülei előtt rászóltam, hogy ne úgy kezelje a gyereket, ahogy, és visszafeleselt, hogy bezzeg én meg miket csinálok vele (ami még csak igaz se volt, eléggé eltúlozta). Vagy volt olyan megjegyzése, most még csak nekem, aminek az volt az értelme, hogy a gyerek nem lesz majd felnőve olyan (rossz értelemben), mint én. Vagy a gyereknek is a tiltásokat úgy adja elő, hogy "mert anya nem engedi".
2023. ápr. 12. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!