Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem valami hiányzik a kapcsolatunkbol de nem tudom mi az, veletek volt mar hasonló?
Igen ezt érzi az ember.
Én is elég sokáig így voltam, hogy voltak kapcsolataim, amikben boldog voltam, de valahogy mégis hiányzott valami, nem éreztem azt hogy ezzel a lánnyal akarom leélni az életemet.
Aztán végül szerelmes lettem egy lányba és akkor rájöttem, hogy az teljesen más, semmi nem érdekelt, csak az hogy vele legyek, vele akartam lenni örökre, nem érdekelt mások véleménye se stb. Aztán kiderült hogy mentális beteg, emiatt egyre toxikusabb lett a kapcsolat és kénytelen voltam szakítani
Soha nem leszel semmiben biztos egész életedben.
Szerintem az a baj, hogy elmúlt nálad a rózsaszín kod és egyből a szerelem hiányának éled meg, ahogyan a legtöbb férfi.
Beszelgessetek, menjetek randizni, legyetek külön. Aztán rá fogsz jönni, hogy ami hiányzik, valóban szükséges e vagy nem pótolható és akkor szakitasz.
Soha nem jó,ha előtör a lelked mélyéről ez az érzés.Legtöbbször azt jelenti,nem vagy jó helyen.
Ha majd beleszeretsz valakibe úgy igazán,megérted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!