Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz még lejjebb a kapcsolatun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz még lejjebb a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés
Elég szerencsétlen nő vagyok. Húsz éve vagyok együtt az élettársammal. A kapcsolatunk első fele arról szólt, hogy teljesen lenullázott lelkileg, már szinte az öngyilkosságig hajszolt, a második fele arról, hogy anyagilag is taccsra vágott. Most 40 éves vagyok és van két gyerek, most már jobban kiállok magamért, de félek, hogy 10 év múlva megint csak nézek, hogy mégis átvert. Mit tud még elvenni tőlem? Vagy reménykedhetek abban, hogy most már jobb lesz? Mi a következő lépés? Beújít egy huszonévest? Nálam tapasztaltabbak és értelmesebbek tanácsát szeretném kérni. Pesszimisták, beszólogatósok is nyugodtan írhatnak! Milyen arculcsapás érhet egy 40+-os párja részéről egy 40+-os nőt?
2023. ápr. 11. 08:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

Nőként sajnos a #4-essel kell egyetértenem, hiába fogalmazott radikálisan. a kérdező leírása szerint egy percig sem volt jó a kapcsolat. Érzelmileg és anyagilag is lehúzta, de ő mégis még mindig vele van. MIÉRT? 2 gyereket vállalt tőle. MIÉRT? Jó, az első becsúszhatott, de ő vállalt még egyet. MIÉRT? 20 éve tűri a szart! 20 éve! MIÉRT???

40/N

2023. ápr. 11. 09:35
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, lehet rosszabb. Miért maradsz ebben a házasságban? Tudom, hogy nehéz ebből kijönni, de ne reménykedj, hogy egyszercsak megjavul, belátja a hibáit és jó ember lesz. Sajnos a párod ilyen ember és nem fog megjavulni.
2023. ápr. 11. 09:43
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az élet egyik nagy igazsága, "ha azt hiszed, hogy már nem jöhet rosszabb, az élet mindig rácáfol és bizony jön rosszabb".
2023. ápr. 11. 09:44
 14/24 A kérdező kommentje:

12-13

Ezt értem, és én is ettől félek, de mi lehet még? Mert amiket idáig csinált ellenem, azokkal már tényleg felhagyott, és most normálisnak tűnik minden.

2023. ápr. 11. 09:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindig van lejjebb.

Napi szintű verés,

Gyerekek terrorizálása, verése,

Eljár csajozni...stb.

Ha 20 évig semmibe vett, mitől várod, hogy jobb legyen?

Ha magad érdekeit nem is nézed, akkor legalább nézd a gyerekeidét. 2 idegbeteg gyereket szeretnél felnevelni?

2023. ápr. 11. 09:50
 16/24 anonim ***** válasza:
Most még azt is el tudja venni tőled, hogy akár csak egy ember is maradjon a környezetedben, aki megfogná a kezedet ha mégis kilépnél. Már csak azt kapnád, nem lehetett az olyan rossz, ha 20 évig tűrted és 2 gyereket is szültél. Főleg ha (ahogy az ilyenek szokták) feléjük egy imádni való, humoros, jó fej ember képét mutatja. Akinek az elején te is hitted őt. Mert senki nem áll össze olyannal aki a második randin jól nyakon vágja. Megvan ennek a jól bejáratott útja amiről fogalma sincs (de legalább véleménye van) annak, aki sosem járt errefelé. Ki lehet jönni belőle, iszonyat nehéz. Kezdd ott, hogy magadnak hiszel és magadban bízol. A te megélésed az egyetlen valóság.
2023. ápr. 11. 09:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán lényeg, hogy hogyan, mivel lehet rosszabb. Nem kell azt megvárni. A mostani helyzetet se kellett volna megvárni.

Szar helyzetből nehéz de nem lehetetlen kilépni. Fel kell építeteni a környezeted, ismerősi körödet odáig hogy a megverés se legyen veszély, vagy elkerülhetetlen.

Rosszabb meg mindig lehet. Barátokat elidegeníthet tőled, megalázhat nyílvánosan, stb. Változtass ha nem tetszik.

2023. ápr. 11. 09:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Eddig volt, hogy jobb lett?

Szerintem ebben ne reménykedj. Inkább az a kérdés, hogy ebben tudsz-e élni, ami most van? Mindig csak egy kicsit lesz rosszabb, észre se veszed

2023. ápr. 11. 09:55
 19/24 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező tipikusan pontosan az a fajta akit minél jobban ütnek minél jobban rúgnak annál jobban ragaszkodik. Ezért van a 20 év meg a 2 gyerek is. Lesz majd még 20 és talán még egy gyerek mert most annyira jó... 🤷🤦Itt igazából nincs is kérdés. Vagy ha van teljesen értelmetlen.
2023. ápr. 11. 09:55
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

Bármi lehet. Elkezd krvázni, elkezd inni, drogozni, játéggépezni. Az összes pénzeteket elbssza ilyenekre, te meg a gyereknek egy cipőt se tudsz majd venni, ha kell. Elkezd erőszakoskodni veled, verni. Annyi lehetőség van. Tényleg meg akarod várni, amíg ezek eljönnek? Szerintem te csak ezt igényled. Vannak ilyen nők, akiknek az kell, hogy üssék, vágják őket, meg szrba se nézzék őket. Voltam hasonlóan bántalmazó kapcsolatban (szóval tudom miről van szó), és eszembe sem jutott gyereket szülni az illetőnek. Undorodtam attól, hogy vele családot alapítsak. Hasonlóan épített le 7 év alatt, ahogyan téged a párod, de végül nagy nehezen kiléptem belőle. Életem legjobb döntése volt. Ha annyira rossz lenne te már régen otthagytad volna és nem pottyantottál volna annak au elmebetegnek két gyereket is. Tudod, ki mint veti ágyát

...

De azért remélem, hogy csak egy unatkozó troll vagy és a kérdés nem komoly.

2023. ápr. 11. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!