Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz még lejjebb a kapcsolatunkban?
Nőként sajnos a #4-essel kell egyetértenem, hiába fogalmazott radikálisan. a kérdező leírása szerint egy percig sem volt jó a kapcsolat. Érzelmileg és anyagilag is lehúzta, de ő mégis még mindig vele van. MIÉRT? 2 gyereket vállalt tőle. MIÉRT? Jó, az első becsúszhatott, de ő vállalt még egyet. MIÉRT? 20 éve tűri a szart! 20 éve! MIÉRT???
40/N
12-13
Ezt értem, és én is ettől félek, de mi lehet még? Mert amiket idáig csinált ellenem, azokkal már tényleg felhagyott, és most normálisnak tűnik minden.
Mindig van lejjebb.
Napi szintű verés,
Gyerekek terrorizálása, verése,
Eljár csajozni...stb.
Ha 20 évig semmibe vett, mitől várod, hogy jobb legyen?
Ha magad érdekeit nem is nézed, akkor legalább nézd a gyerekeidét. 2 idegbeteg gyereket szeretnél felnevelni?
Nem igazán lényeg, hogy hogyan, mivel lehet rosszabb. Nem kell azt megvárni. A mostani helyzetet se kellett volna megvárni.
Szar helyzetből nehéz de nem lehetetlen kilépni. Fel kell építeteni a környezeted, ismerősi körödet odáig hogy a megverés se legyen veszély, vagy elkerülhetetlen.
Rosszabb meg mindig lehet. Barátokat elidegeníthet tőled, megalázhat nyílvánosan, stb. Változtass ha nem tetszik.
Eddig volt, hogy jobb lett?
Szerintem ebben ne reménykedj. Inkább az a kérdés, hogy ebben tudsz-e élni, ami most van? Mindig csak egy kicsit lesz rosszabb, észre se veszed
Bármi lehet. Elkezd krvázni, elkezd inni, drogozni, játéggépezni. Az összes pénzeteket elbssza ilyenekre, te meg a gyereknek egy cipőt se tudsz majd venni, ha kell. Elkezd erőszakoskodni veled, verni. Annyi lehetőség van. Tényleg meg akarod várni, amíg ezek eljönnek? Szerintem te csak ezt igényled. Vannak ilyen nők, akiknek az kell, hogy üssék, vágják őket, meg szrba se nézzék őket. Voltam hasonlóan bántalmazó kapcsolatban (szóval tudom miről van szó), és eszembe sem jutott gyereket szülni az illetőnek. Undorodtam attól, hogy vele családot alapítsak. Hasonlóan épített le 7 év alatt, ahogyan téged a párod, de végül nagy nehezen kiléptem belőle. Életem legjobb döntése volt. Ha annyira rossz lenne te már régen otthagytad volna és nem pottyantottál volna annak au elmebetegnek két gyereket is. Tudod, ki mint veti ágyát
...
De azért remélem, hogy csak egy unatkozó troll vagy és a kérdés nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!