Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz még lejjebb a kapcsolatun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz még lejjebb a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés
Elég szerencsétlen nő vagyok. Húsz éve vagyok együtt az élettársammal. A kapcsolatunk első fele arról szólt, hogy teljesen lenullázott lelkileg, már szinte az öngyilkosságig hajszolt, a második fele arról, hogy anyagilag is taccsra vágott. Most 40 éves vagyok és van két gyerek, most már jobban kiállok magamért, de félek, hogy 10 év múlva megint csak nézek, hogy mégis átvert. Mit tud még elvenni tőlem? Vagy reménykedhetek abban, hogy most már jobb lesz? Mi a következő lépés? Beújít egy huszonévest? Nálam tapasztaltabbak és értelmesebbek tanácsát szeretném kérni. Pesszimisták, beszólogatósok is nyugodtan írhatnak! Milyen arculcsapás érhet egy 40+-os párja részéről egy 40+-os nőt?
2023. ápr. 11. 08:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja, az, "arculcsapás". Ha nagyon elkezdesz pattogni, akkor majd lekever párat.
2023. ápr. 11. 08:38
 2/24 A kérdező kommentje:
Na ja, az első 10 évünkben erre is akadt példa. Utána kidobással fenyegetőzött, ha valami nem tetszett neki, utána, amikor kezdtem kiöregedni a gyerekvállalásból, akkor meg azzal. Nem tudom a következő években mivel próbál majd sakkban tartani.
2023. ápr. 11. 08:42
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeket még nem biztatja, hogy az ellenkezőjét tegyék annak amit te mondasz? Hogy te hülye vagy? Amit te tiltanál azt ő röhögve és téged kiröhögtetve megengedi? Másnak még nem csinált gyereket? Még nem kapod, hogy öreg vagy, kinek kellenél? Ó, végtelen a lehetőségek száma, messze nem próbált még mindent.
2023. ápr. 11. 08:45
 4/24 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom ez volt a legjobb az összes közül, annyira hogy még 2 gyerek is lett. Gondolom ez tudatos családtervezés volt. Soha nem értettem az ilyen nőket és ezeket a kérdéseket. Ha annyira szar életed lett volna tettél volna ellene. De nem. Inkább szültél 2 gyereket. Okès. Most meg jöttél nyígni az 5 perc figyelemért.
2023. ápr. 11. 08:48
 5/24 anonim ***** válasza:
34%
4, ha sosem értetted, akkor böfögés helyett olvass a témában, lehet, hogy egyszer még icipicit megértesz majd belőle. Tudom, tudom, eszedben sincs megérteni, hisz ki kíváncsi erre... Valamiért mégis kényszert éreztél, hogy ideokádd ami kijött belőled.
2023. ápr. 11. 08:53
 6/24 anonim ***** válasza:
61%
#5-öske te pont azt adod a kérdezőnek amiért jött. 5 perc figyelemet. 😅 Ha annyira szar élete van tenne ellene. Nem ide írogatna az olyan birkák együttérzésére várva mint te. Kiírta, jössz, kicsit simogatod aztán minden marad a régiben. Ennek kb ennyi értelme van. Na meg hogy te be tudj szólni hogy egyesek mennyire bunkók. 😂😮‍💨
2023. ápr. 11. 08:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindig lehet rosszabb. Egészen addig, smíg elég rossz lesz, hogy változtass rajta.

Figyelj, 40 éves vagy. Még kb 40 éved van hàtra. Az a kérdés, hogy ezt a másik 40-et hogy akarod élni?

Még nem késő! Még ki tudsz lépni és felépíteni egy új életet!

Vagy kivárod, hogy még 20-40 évet elvesz az életedből.

2023. ápr. 11. 09:00
 8/24 A kérdező kommentje:
Az érdekelne, hogy hogy lehet rosszabb még. Mert az is lehet, hogy most már tényleg jóra fordul minden.
2023. ápr. 11. 09:02
 9/24 anonim ***** válasza:
84%

Tuti. Szerintem mindent megbán, őszintén bocsánatot kér a 20 évnyi nyomorért amit neked okozott, megkéri a kezed és boldogan éltek amíg meg nem haltok. Ez szinte biztos, hogy így lesz.

Persze van egy hangyabokányi esély, hogy előbb utóbb a híradóban hallunk majd felőletek, amikor előkerül egy kés és véletlen beleáll valakibe. A szomszédok meg majd nyilatkoznak, hogy hát nem gondolták volna, olyan rendes embernek tűnt mindig.

2023. ápr. 11. 09:08
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Rosszabb?

Megver?

Megaláz akár csak szóban?

Szerintem ne reménykedj.

Az a kérdés hogy miért jó ez neked?

Nem mersz (ki)lépni?

Boldog vagy most?

Ugye hogy nem?

2023. ápr. 11. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!