Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszakoskodott velem a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy kis információ előtte:

Ő 34 éves, én 25. Három éve vagyunk együtt.

Igazából tök jól elvagyunk ,nem szoktunk veszekedni sem,ám a minap eléggé megijedtem tőle.

Tehát vagyunk összebújva, és elkezdi mondogatni hogy popsiba legyen most.

Hozzá tenném, soha nem csináltunk ilyet, mondogatta ő párszor jó lenne kipróbáni ,de sosem mondtam neki hogy persze amikor csak akarod, annyit beszéltünk meg,hogy esetleg ha én úgy érzem készen állok rá, vagy akarom ,akkor újra elővesszük a témát.

Viszont akkor, hiába mondtam nem, csak oda rakta , úgy ölelt hogy lefogjon. Elhúzódtam párszor ,szóltam ezt hagyja abba, de ugyanaz lett belőle , utána még erősebben " lefogott" és megpróbálta berakni. Nyilván nem olyan erősen ,mert eltudtam húzódni és mondtam neki hagyja abba mert félek tőle,akkor utána csak ölelt meg puszilgatott.

Nem tudom... ezen kattogok, hogy soha nem volt még ilyen, és ez eléggé nyomot hagyott bennem.

Sokat gondolok arra is ,lehet akkor kellett volna elfutnom?

Sajnos előre látom ezt nem fogom tudni megbeszélni vele, mert akkor sem értette mi a probléma.

Azóta többször elmondta, szeret,ölelget stb.. de bevallom félek hogy következőnek esetleg már nem fogok tudni elhúzódni.

Mit tegyek ebben a szituációban?

Jó tanácsokat szívesen elfogadom.

És neharagudjatok ha kicsit nevetségesen írtam le, máshogy nem tudom magam kifejezni.

2023. ápr. 8. 01:05
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

#2 Te is csak uritesre hasznalod a noket.

Konyorgom, hogy hagyd el!! Volt ilyenben reszem! Mondtam hogy nem, erre tovabb probalkozott, ramenos volt, allandoan csak azert nyult hozzam! Bizni mar nem tudtam benne. Es mivel ez hosszu ideig ment, mostmar ha egy uj partnerrel vagyok is nagyon nehezen bizom meg benne, mert mar reflexbol huzodnak el... nehez feloldodni..

Hagyd ott, mielott nagyobb baj lesz.

2023. ápr. 8. 11:46
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért is hagyd ott, amit a 32 írt. Beléd fog égni a dolog, és félni fogsz olyan férfiaktól is, akiktől nem kéne, és nem mered majd elengedni magad másokkal sem.
2023. ápr. 8. 12:07
 33/43 anonim ***** válasza:
12%
Mit vártok ettől a kapcsolattól, ha 3 ÉV alatt nem tudtok olyan alap dolgokban megegyezni, mint a szex???
2023. ápr. 8. 12:23
 34/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Három év alatt sohasem bántalmazott sem szóban, sem fizikálisan,mégcsak a hangját se emelte fel velem szemben.

Nem volt ennek előjele mindig engedélyt kért arra is hogy pl hozzá érhet e a combomhoz,akarom- e...

Most pakolom a dolgaim, vissza költözöm a szüleimhez , persze úgy érzem összetörtem belülről , de nem akarok félelemben élni ezek után ha hozzám ér, már nem tudok ránézni úgy,félek tőle... egyszerűen nem tudom hogy történhetett ez meg el vagyok keseredve

2023. ápr. 8. 12:43
 35/43 anonim ***** válasza:
92%
#35 rettenetesen büszke vagyok rád így ismeretlenül is kérdező, tudom hogy most borzasztóan fáj, nehéz eldobni egyik napról a másikra 3 évet, de életed legjobb döntését hoztad most meg, megmentetted magadat most egy jövőbeli traumától!:)
2023. ápr. 8. 13:19
 36/43 anonim ***** válasza:
8%

Szia!

1: A kérésedet tiszteletben kellett volna tartania.

2: Ha bele is mentél volna, ezt nem így kellett volna kezdenie. Nem úgy van, hogy csak bedugom oda, főleg ha a csaj először csinálná.

3: Ha kattog rajta az agyad, akkor esetleg próbáljátok meg ismét, de akkor korrektebben közeledjen hozzád. Normál esetben is kell előjáték, de itt meg pláne. Lehet, hogy még élveznéd is, bár ezt kötve hiszem, ha abból indulok ki, hogy korábban hogy akarta a párod, bumm bele módjára.

A nők 99% nem is tudja, hogy ott milyen jól lehet stimulálni, ha a férfi tudja, hogy mikor mit csináljon.

Elnézést kérek, ha valaki ezt megbotránkoztatónak tartja.

De a lényeg...nem így kellett volna ezt kezdeményeznie!!

2023. ápr. 8. 13:28
 37/43 anonim ***** válasza:
84%
36 Jaj már megint egy anál reklám, csak próbál szent szövegnek tűnni.
2023. ápr. 8. 13:31
 38/43 anonim ***** válasza:
10%

36!!

Azt Te csak hiszed😀

Egyébként meg mit tudsz Te mások magánéletéről, lelkivilágáról, vagy éppen tapasztalatairól🙂

2023. ápr. 8. 13:35
 39/43 anonim ***** válasza:
9%

38as válaszoló vagyok.

A 37-esnek írtam.

2023. ápr. 8. 13:39
 40/43 anonim ***** válasza:
88%

36: "A nők 99% nem is tudja, hogy ott milyen jól lehet stimulálni, "

AKkor majd téged sggbe dugunk egy dildóval, okés? A női sgg ugyanolyan, mint a férfi.

2023. ápr. 8. 13:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!