Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kertes házban él, az mi jogon várja el a férfitől hogy ő mosogasson?
Figyelt kérdés
Van a férfiaknak elég kinti munkája meg benti szerelése. Pl: fűvet lenyírni, A sövényt lenyírni, Tetőt javítani, fát hasogatni, tüzet rakni mindennap...stb Mire fel várják el a nők hogy nekik segítsenek még? Neki az a dolga hogy főzzön mosson takarítson, a férfinak meg a sajátja.2023. ápr. 7. 15:12
21/38 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy férfi meg női munka, kérdező. Minden pár úgy osztja fel a feladatokat, ahogy jónak látja.
Amúgy se értem, milyen tetöjavításról meg favágásról beszélsz, ezek nem jellemző kerti munkák :D Meg ilyen évi egyszerű sövennyírás, akkor a nő is évente egyszer takarítsa ki a hàzat, mikor a pasija füvet nyír, nem? 😃
Nálunk én csinálom a kerti munkákat, mert a férjem annyira nem szereti, én meg igen. Cserébe viszont igen, elvárom, hogy mosogasson meg főzzön bent, amíg én rendbeszedem a növényeket.
22/38 Hans Pötterman válasza:
Fogyatékos vagy xddddddf
23/38 anonim válasza:
Az ilyen gyökerek miatt van a nők és férfiak között a sok felesleges harc. Kérdező, menj egy kicsit javítgasd a tetőt, hátha lenyugszol! Mondjuk a mi házunk 28 éve épült és még SOHA nem kellett javítani...
24/38 anonim válasza:
Engem a stb. érdekelne, mert a többit rohadtul nem kell minden nap csinálni. És mi pl. nyáron tüzet rakni se szoktunk. A nejem viszont hibátlanul meg tudja rakni a kandallót, ha úgy adódik, meg van egy jó kis elektromos hasogatónk, szóval még mindig messze nem lennénk egálban, ha azt nézem, hogy otthon mennyit dolgozunk.
25/38 anonim válasza:
Kérdező, foglald le magad egy kicsit a kertben, áss egy lyukat, temesd be magad, oszt jóvan!
26/38 anonim válasza:
A kérdező biztos naponta pár órát pakolgatja a cserepeket a tetőn XD
27/38 anonim válasza:
Az igaz, hogy nálunk a férjem nyírja a füvet, de a kertet én gondozom, ami sokkal több idő. Egyébként mindketten szeretjük csinálni, ezért is vettünk kertes házat. Van mosogatógép, árammal fűtünk, a tetőt meg szakember javítja. Felváltva főzünk, a mosogépet is mindketten be tudjuk indítani.
28/38 anonim válasza:
Látod, kérdező, itt senki semmilyen jogon nem vár el semmit. De szerencsére bőven van normális kapcsolat, amiben a férfiak nem nézik cselédnek a párjukat. Meg nem szöszölnek órákig a semmin, hogy aztán döngethessék a mellüket. Meg idióta kérdéseket írhassanak a kis szabadidejükben. Problem solved.
29/38 anonim válasza:
furcsa mód eltűnt a kérdező, miután senki nem értett vele egyet:)
30/38 Hans Pötterman válasza:
Az semmi, én hetente újra csempézem a fürdőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!