Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kertes házban él, az mi jogon várja el a férfitől hogy ő mosogasson?
Figyelt kérdés
Van a férfiaknak elég kinti munkája meg benti szerelése. Pl: fűvet lenyírni, A sövényt lenyírni, Tetőt javítani, fát hasogatni, tüzet rakni mindennap...stb Mire fel várják el a nők hogy nekik segítsenek még? Neki az a dolga hogy főzzön mosson takarítson, a férfinak meg a sajátja.2023. ápr. 7. 15:12
11/38 anonim válasza:
#7 nincs, mert olyan prolik mint te, aki egész nap itt veri a nyálát és provokálja a népet.
Remélem, most fent vagy a padláson és javítod a tetőt és közben meg hasogatod a fát te férfiak gyöngye.
Egy fűnyírás rossz esetben havonta max 1 óra. Ennyi mozgás még a te elhízott testednek se fog megártani
Mosogatástól meg nem esik le a gyűrű a kezemről férfiként. Én mindig is szerettem és csináltam is napi szinten, a párom javasolta, hogy vegyünk mosogatógépet.
12/38 anonim válasza:
Hát neked se legyen nőd ha ekkora idióta vagy, mióta kell ezeket a munkákat napi szinten elvégezni? Gondolom ha majd lesz gyerek akkor a nevelésük etetésük, öltöztetés sulis program tanulás és még sorolhatnám az ő gondja lesz a házi munkák mellett és neked eszedbe se jut majd neki segíteni, mert neki az a dolga. Elmondanám,hogy egy normális kapcsolatban nincs ilyen amit te elképzelsz. Férjemmel vágom a fát és kertészkedünk, együtt főzünk és takarítunk, szerelünk bármit, építkezünk. Sőt ha valamit össze koszol pl: felmosás után jön be akkor felmosatok vele mégegyszer és megérti, hogy miért. Ja és közben van két kisgyerek is, és mindketten elég sokat dolgozunk. Általában minden belefér egy napunka ,mert segítünk egymásnak nem pakoljuk egymásra a felelősséget.
13/38 anonim válasza:
Kertes házban sem valószínű hogy minden nap van az udvaron teendő. Mosogatni viszont tuti kell minden nap. Egy fűnyírás, gazolás, gereblyézés egyébként tud kellemes, feltöltő tevékenység lenni, a mosogatás nem igazán. Meg mondjuk ha a mosogatáson kívül mindent anya csinál a gyerekkel, meg sokszor jellemzően a kutyával, akkor elváható a mosogatás. Amúgy kommunikáció kérdése.
14/38 anonim válasza:
#10 tipikusan amikor semmi ellenérved nincs, belekötsz az írásmódba, imádom:D
15/38 anonim válasza:
Régen én is így gondolkodtam, aztán el lettem hagyva, és tádám, azóta az enyém a kinti meg a benti munka is.
17/38 anonim válasza:
#15 meg is érdemled, szexísta here.
18/38 anonim válasza:
Miert kéne a nőnek naponta 5 ször is mosogatni? Tudod mikor
19/38 anonim válasza:
Kertes házban élünk. Tuják vannak és fű. Gázzal fűtünk. A feleségem két órával később ér haza. Szinte minden nap főz. Szerintem köphetnék egyet és aláállhatnék, ha csak a tökömet vakarnám, amíg ő a 150 m2-en gályázik. Bár nem elvárás, de így korrekt.
20/38 anonim válasza:
Annó dédanyám 80 évesen is maga rakta a tüzet. A hozzád hasonlók 2 hetente egyszer fél óra alatt lenyírják a füvet, de enni minden nap akarnak. Tetőre évekig nem kell menni.
Időben annyit foglalkozz a házimunkával, házkörüli munkával, mint a másik. Ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!