Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vacsorát főzök a barátomnak randira, jogos kérés, hogy mosogasson el ő?
Főztem vacsorát, nem bonyolult, de megcsináltam, együtt megettük, és utána megkérdeztem, hogy nincs-e kedve elmosogatni. Erre azt mondta, hogy nem igazán, meg amúgy is én főztem, és szerinte az mosogat, aki főz. Szerintem meg felajánlhatta volna a segítségét.. végül megcsináltam én
nem nagy krízis, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Ti hogy csinálnátok közös vacsora után?
Hát az tény, hogy általában a nők szokták elvégezni ezt a feladatot, de szerintem napjainkban egy gentlemen-nek illene felajánlania, hogy elmosogat.
De ha ez egy házi randi akkor annak kéne mosogatnia akié a ház.
Én inkább az ételt készíteném el mint mosogatnék ha lehet választani :P
21/f
Tipikus esete annak amikor megkérdezik miért nincs barátnőm és pont egy aktuális példa:
Imádjátok beosztani az ember idejét és olyan programokat szervezni amihez az égvilágon semmi kedve a másiknak a végén pedig még te vagy felháborodva mert a másik nem vevő rá.
Te csináltad, megakartad lepni, megetetted MAJD KITALÁLOD HOGY Ő MOSOGASSON EL, HALÁLI :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!