Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyik nap rendes aztán nem keres?
Elég nagy skálán mozoghatnak a válaszok, a manipuláción keresztül a más lányokkal való szórakozáson át a leterheltségig, vagy csak egyszerűen kell neki én-idő és feltöltődés. Vagy sok neki a kapcsolattal járó "feladatlista", hogy időt kell rá szánni, komolyan törődni vele és ápolni, ami a barátság extrákból után ott lehet az esélyesek között. Én nem érzem hogy komoly kapcsolatot akarna, szerintem ez az extrás megoldás tökéletesen megfelelt neki a szex-szel, nem úgy látszik hogy többet akarna.
Mit tudsz tenni? Leülsz vele és megbeszéled ezt az egészet, hogy mi van köztetek, hogy képzeli el kettőtök kapcsolatát, mennyire komolyan gondolja, és nyugodtan kérdezd meg hogy ha azt mondja komolyan szeretné, akkor miért tűnik el egy hétre? Mert az minden, csak nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!