Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak rá a srácra, vagy várjam amíg ő keres?
Szóval van ez a kedves hím egyed, akivel egy ideje randizgatunk. Egy darabig minden oké volt, de mostanában már ritkán beszèlünk. 10ből minimum 8 alkalommal èn írok rá. Bevallotta, hogy szeret, és mondtam, hogy èn is őt, de mègsem keres. Egy ideje úgy döntöttem (kb egy hete) addig nem írok neki, amíg ő nem ír. Igaz, hogy nem az a típus, aki beszélgetèst kezdeményez (mèg ismerősökkel sem), de nekem ez nagyon rosszul esik.
Elmondjam ezt neki? Vagy ne írjak, várjak még, hátha mègis keres? Eléggé hiányzik, 2 hete nem találkoztunk. Amikor találkozunk akkor nagyon kedves, meg minden. De összezavar ès nem tudom mit tegyek.
Mindketten a másikra vártok, így van ez mindig. Mindenki a másikra vár, hogy ebből lássa, hogy törődik vele.
Csak sajnos a törődés nem itt kezdődik...
Bocs valamiért belekerült a mondatba a "sajnos" szó.
Felesleges oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!