Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres randi után?
Figyelt kérdés
Randiztam egy sraccal, akivel interneten at ismertuk meg egymast, de egy suliba is jartunk anno.. Elmentunk kavezni, sokat beszelgettunk, jol kijottunk, de o szinte veg nagyon zavarban volt, en pedig eleg nyugodt voltam. Igazsagszerint rajottem mar ott, hogy nekem annyira nem tetszik.:( egyebkent kicsit hideg volt, mindig oda akarta a adni a pulcsijat is, meg mondta valahogy, hogy egyebkent szep vagyok stb, randi vegen mondta, hogy kovi heten is itthon lesz, ha van kedvem megismetelhetnenk en azt mondtam hat joo akkor majd megbeszeljuk, de nem irt randi utan🤔ez azert lehet mert megsem tetszettem neki vagy mert esetleg o erezte, hogy nekem annyira megsem a stilusom? Csak erdekelne a véleményetek, elore is köszönöm a normalis válaszokat:)2019. szept. 19. 22:22
1/5 kamugyrosz válasza:
Ahelyett h orulnel h nem keres a csávó te itt hisztizel h miért nem keresett
Meg mindig jobb mintha állandóan zaklatna a neten
2/5 anonim válasza:
Ezt én sem teljesen értem.
Nem kell mindet megmagyarázni. Nem kell ilyen dolgokat túlagyalni, sokat gondolkozni rajta.
Ha nem akarsz tőle semmit örülj neki, hogy nem keres.
Ha meg igen, akkor meg semmi nem tíltja, hogy te kérdezz rá, hogy akkor megismétlitek e.
3/5 anonim válasza:
Szerintem észrevette rajtad, hogy nem jön be neked és inkább hagyta az egészet.
Viszont.... ha neked nem jön be, miért foglalkozol egyáltalán ezzel az egésszel?:p
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez hogy szamit hisztinek, nem mondtam, hogy bantana csak erdekelt, hogy mas mit gondol errol
2019. szept. 20. 10:45
5/5 anonim válasza:
Szerintem örülj neki.
Ha tényleg nem szeretnél tőle semmit, akkor így egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!