Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek foglalkoznom kellene az exbarátnők híreszteléseivel?

Figyelt kérdés

Két hónapja vagyok együtt egy férfival, egyelőre minden szuper, jól érzem magam vele. Azonban pár napja a fülembe jutott egy pletyka ami nem hagy nyugodni. Állítólag a barátom két előző exe beszélőviszonyba kerültek egymással és kibeszélték őt egy közös ismerős füle hallatára (tőle tudom mindezt). Az egyik csaj azt mondta, hogy a barátom többször megpofozta, meg is csalta. A másik csaj pedig azt mondta, hogy őt szintén megcsalta, illetve őt nem verte meg csak úgy megrángatta, hogy nyomok maradtak a karján (akkor szakított a barátommal). Arról is beszéltek, hogy nem tudták tolerálni a sok ivást.

A közös ismerős ezeket elmesélte majd hozzátette, hogy ő nem akar ebbe belefolyni, csak tudjak ezekről.

Óvatosan felhoztam az ex témát tegnap a barátomnál, pár mondatot meséltem a legutóbbi pasimról. A hangulata rögtön megváltozott, mérges lett. Azt mondta, az ő exei nem normális nők, hisztis p*csák, szerinte teljesen őrültek és az egyikük meg is csalta őt, a másik pedig meglopta. Ezután másfelé terelte a beszélgetést de én azóta is ezen agyalok. A barátom kb. kétnaponta megiszik 1-2 doboz sört, hétvégén töményet. Kicsit temperamentumos, vagány, pörgős de semmi jelét nem adta eddig, hogy agresszív lenne.

Túlagyalom szerintetek vagy van valami az exei beszámolójában? Mit csináljak?

27N

2023. ápr. 7. 15:00
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Korábbi csalódásom után megfogadtam, hogy amennyire csak lehet próbálok tiszta aggyal gondolkozni még a kezdeti rózsaszín köd alatt is és nem elsiklani a figyelmeztető jelek mellett. Van még mit tanulnom, mert a sörözései miatt nem hagytam ott rögtön, de ma mégis megkönnyebbültem ébredtem, hogy időben kiszálltam.
2023. ápr. 8. 15:18
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Csak időpocsékolás lett volna ez a srác, azt az energiát ami rá fordítottál volna, azt inkább magadra fordíts. Még bőven lehet egy kezdő alkoholistánál jobbat találni 30 fölött is.
2023. ápr. 8. 16:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!